• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Reactia micutilor cand au vazut noua casa, nepretuita. Acum arata ca un adevarat camin pentru o familie fericita

Reactia micutilor cand au vazut noua casa, nepretuita. Acum arata ca un adevarat camin pentru o familie fericita

Reactia micutilor cand au vazut noua casa, nepretuita. Acum arata ca un adevarat camin pentru o familie fericita

Destinul unor oameni frumosi a fost schimbat in cea de-a doua editie Visuri la cheie. 

Echipa emisiunii a ajuns saptamana aceasta in Urziceni pentru a cunoaste familia Motrogan si pentru a-i indeplini una dintre cele mai mari dorinte, aceea de a avea o locuinta noua, complet renovata si utilata.

Mihaita Motrogan, sotia sa si cei doi copii ai lor, Nicoleta si Radu, aveau o viata fericita, cu foarte multe visuri, parintii au incercat mereu sa le ofere celor mici un camin, un loc unde sa se poata dezvolta frumos, sa poata invata si sa se joace. 


Familia Motrogan a reusit sa ridice casa la care se gandea de mult timp, insa visul a fost spulberat intr-o zi fatidica in care a avut loc un accident cumplit in urma caruia cei doi soti si-au pierdut viata. Copiii de numai patru si cinci ani au ramas in grija bunicilor din partea tatalui, iar matusa si unchiul lor sunt alaturi de ei si le ofera foarte multa iubire si sprijin.


Pana la venirea echipei Visuri la Cheie, Nico si Radu, impreuna cu bunicii, au locuit in casa inceputa de parintii lor, un santier cu o singura camera amenajata partial. Pe langa toate aceste tragedii care le-au marcat viata, fetita, Nicoleta, fiind in masina cu tatal si mama ei in momentul cumplitului accident, a ramas cu probleme la o mana si anumite leziuni pe creier.


Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au facut tot posibilul pentru a-i reda speranta familiei Motrogan si pentru a-i oferi o locuinta asa cum Mihaita si sotia sa visau pentru cei doi copii.

Visuri la cheie – Crede in oameni! Miercuri, de la 20:30, la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni