• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Reconstruire si reamenajare in Magurele. Echipa Visuri la Cheie a mai facut o familie fericita

Reconstruire si reamenajare in Magurele. Echipa Visuri la Cheie a mai facut o familie fericita

Reconstruire si reamenajare in Magurele. Echipa Visuri la Cheie a mai facut o familie fericita

Echipa Visuri la Cheie a ajuns in Magurele, la familia Cristea, formata din Dan, Marioara si cei trei copii ai lor, Ionut, Costin si Zana. 

Afland povestea acestei familii, echipa a fost impresionata de ei inca de pe drumul catre Magurele, nu doar de greutatile prin care viata i-a trecut, dar si de puterea lor de munca: Dan, tatal, a construit cu mainile lui un camin pentru familie, uneori din materiale improvizate, cum ar fi bordurile. La o prima vedere, casa arata foarte bine, fiind proaspat zugravita si foarte curata. Insa dedesubturile ascundeau probleme care puteau chiar sa puna viata familiei in pericol. Iar curtea, ingrijita de Marioara si baietii ei, arata atat de frumos incat prioritatea echipei Visuri la Cheie a fost sa o mentina pe cat se poate de intacta, dandu-le in acelasi timp si inspiratia pentru tematica amenajarilor ulterioare – florile.

Pe scurt, casa familiei a luat foc, lasandu-i doar cu hainele de pe ei si fortandu-i sa locuiasca o iarna intreaga intr-o camera improvizata. Mai mult decat atat, la scurt timp dupa incendiu, Dan si Marioara au aflat ca nu vor putea avea niciodata copii pe cale naturala, motiv pentru care Marioara a devenit asistent maternal ca sa poata adopta. Astfel au ajuns sa devina parintii iubitori ai celor doi baieti, Ionut si Costin si recent, ai micutei Zana.

Asa cum spune unul dintre baietei, „iubirea dintre noi este mai importanta decat orice”, iar aceasta iubire a fost motivatia cea mai mare pentru Dan, care a vrut sa asigure un camin iubitor si cald pentru sotie si copii, muncind din greu sa ridice singur mare parte din casa. 

Ceea ce a reusit Dan este cu adevarat impresionant, dar si curtea pe care sotia sa o ingrijeste impreuna cu baietii a reusit sa atraga privirile si admiratia tuturor din echipa.

 

Familia, deosebit de atasata de aceasta casa construita cu propriile maini si sacrificii, nu a primit vestea plecarii in vacanta cu entuziasmul caracteristic intalnit pana acum, ci mai degraba cu grija ca in curand cineva se va atinge de lucrul lor muncit din greu.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost atunci cand, surprinsi de Dragos, Dan si Marioara au asistat la un „concert privat” sustinut de niste maicute, urmata de o poezie scrisa si recitata de cei doi fii. Acesta a fost o dedicatie din partea baietilor lor, ca multumire pentru iubirea cu care i-au crescut. 

Una dintre cele mai frumoase etape ale proiectului a fost intalnirea Alinei si Adelei cu Nicu Bocancea, un designer florist. 

In cele din urma, caminul familiei Cristea a trecut printr-o transformare atat de mare incat familia incepuse sa se intrebe „Dar ce a fost aici? Aici a fost dormitorul nostru...”.  

Echipa Visuri la Cheie

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni