marime text:

48 de semifinalisti in concursul fenomen de la ProTV “Romanii au talent”

48 de semifinalisti in concursul fenomen de la ProTV  Romanii au talent
48 de semifinalisti in concursul fenomen de la ProTV “Romanii au talent”

Concurentii care impresioneaza juriul si obtin cel putin doi de “DA” reusesc sa se califice pentru etapa urmatoare, ceea ce inseamna ca au o sansa de a ajunge in semifinala. Dintre toti acestia, juriul va alege semifinalistii. Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre si ale lui Andi Moisescu vor fi difuzate in ultima editie inregistrata a emsiunii, difuzata pe 25 martie. Atunci publicul va afla care sunt semifinalistii. 

Exista 4 semifinale in care vor evolua cate 12 concurenti.
Acestea se vor desfasura pe 1 si 2 aprilie, respectiv 8 si 9 aprilie. Finalistii vor fi alesi atat de public, cat si de juriu. In fiecare dintre aceste editii, dupa terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea sa-si voteze preferatul prin sms.

In urma clasamentului facut pe baza voturilor, primii doi concurenti merg direct in finala, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasati pe locuri 3 si 4. Astfel, exista 3 castigatori in fiecare semifinala.

In finala exista 12 concurenti care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro.

Castigatorul va fi desemnat de catre public prin sms.

Putine femei ar putea merge cu atata lejeritate pe tocuri asa inalte si subtiri. Tinuta cu care Jennifer Lopez a intors toate capetele Miley Cyrus a pozat nud

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor950 mesaje