Reguli pe care trebuie sa le incalci daca vrei sa gasesti dragostea adevarata

18 Ianuarie 2018, 09:07

Reguli pe care trebuie sa le incalci daca vrei sa gasesti dragostea adevarata
Citeste mai mult despre: dragostea adevarata, reguli,
Daca iti doresti o relatie de viitor si ca partenerul sa te iubeasca la fel ca la inceput, NU respecta regulile de mai jos:

1. Nu il suna sau nu ii trimite tu SMS prima

In stadiul de inceput al unei relatii, femeile au tendinta de a-i lasa pe barbati sa le contacteze. Asa ca asteapta cu telefonul in mana sa fie sunate sau sa primeasca un sms de la el. Cine zice ca trebuie sa fie el cel care zice primul "Noapte buna" sau "Buna dimineata"? Daca inima iti spune sa faci asta, nu te mai ghida dupa clisee invechite! Vrei sa-l suni tu prima, suna-l!

2. Pedepseste-l refuzand sa faci sex atunci cand te supara

Sa nu faci sex cu el cand partenerul iti greseste cu ceva este o "regula" transmisa din generatie in generatie. Nu trebuie sa il "interzici" in dormitor daca a uitat sa duca gunoiul sau daca a uitat sa iti spuna ca intarzie acasa. Intr-un final s-ar putea sa obtii de la el ceea ce iti doresti, dar va fi ca urmare a manipularii. Iti doresti ca relatia ta sa fie bazata pe asa ceva?

3. Ignora-i telefoanele

Ai deja trei apeluri ratate de la el si inca "il fierbi", nesunand inapoi. Iti imaginezi ca astfel ii va creste interesul fata de tine si te va dori si mai mult. Gresit! S-ar putea sa interpreteze gresit mesajul tau si sa nu te mai sune deloc. Poate pentru tine e un joc, insa el nu il vede asa.

4. Cauta compasiunea la membrii familiei tale atunci cand te certi cu el

Femeilor le place sa vorbeasca despre "dramele" din relatia lor. Dar daca, de fiecare data cand te certi cu el, te duci sa te plangi la mama, s-ar putea ca intr-un final sa iti intorci familia impotriva lui. Incearca sa nu iti mai impovarezi mama, sora sau verisoara cu toate problemele tale sentimentale si nu il mai face sa para un monstru in ochii lor.

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro 

Vezi episoade in intregime pe