• PRO TV
  • Reprosuri si discutii aprinse la Ferma Vedetelor

Reprosuri si discutii aprinse la Ferma Vedetelor

Reprosuri si discutii aprinse la Ferma Vedetelor

Ieri seara la Ferma Vedetelor a avut loc unul dintre cele mai serioase conflicte de pana acum. Daca concurenti aveau impresia ca se inteleg bine si au devenit o adevarata familie, iata ca prezenta noilor veniti a scos la iveala frustrari si nemultumiri care pana acum au fost ascunse sub glume acide. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 20:30 - 22:18, de aproximativ 2 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 21:54 peste 2.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.6 puncte de rating si 21.3% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6 puncte de rating si 13.2% share. 

Ziua de duminica a inceput cu chef de munca si le-a adus concurentilor noi provocari. Ravasul surpriza le-a oferit posibilitatea de a da in mintea copiilor si de a juca “steagul” pentru a castiga premii surpriza: “Ce chef avem de joc azi! Suntem nerabdatori!”, a spus Vica. 

Faulturi, cazaturi, accidentari pe teren si multa distractie – la asta s-a rezumat jocul lor, urmat de cautarea pachetelor in incinta fermei. Echipa rosie formata din Augustin, Lucian, Vica si Dan a iesit invingatoare, insa premiile castigate au fost puse la comun. 

Primele tensiuni au aparut intre Ionut si Dan, pornite de la cararea noroiului, pe acelasi motiv ca si pana acum: sustragerea de la munca. Momentul culminant a fost cand Dan a scos vaca naravasa afara. Reactiile vacii l-au speriat pe Dan, care s-a impiedicat de lemne si a cazut. Ceilalti baieti erau ocupati cu descarcarea materialelor de constructii aduse de nea Rata si nu l-au putut ajuta, insa au ras copios cand au vazut isprava. 

Nu doar Ionut a fost enervat de atitudinea lui Dan, el reusind sa o enerveze si pe prietena lui, Vica, care a inceput sa tipe la el. Insa fire de artist boem, Dan considera ca munceste foarte mult in felul sa si in prorpiul ritm, care nu se aliniaza sub nici o forma cu al celorlalti fermieri. 

Iulia Vantur a venit in casa pentru a citi scrisoarea lasata de Roxana, care anunta fermierul saptamanii, insa a avut parte de o surpriza mai putin placuta: tensiunile si reprosurile de peste zi au izbucnit la masa. 

Dan i-a expus problema pe care a avut-o cu vaca si de aici discutiile au continuat: “In timp ce incercam sa rezolv problema, ei stateau si radeau. Sadism! Una peste alta am rezolvat problema, insa deranjandu-ma foarte tare faptul ca au ras in timp ce vaca chiar m-a luat in coarne. Deci, chiar m-a tavalit si aveam nevoie de ajutor. Se uitau la mine si radeau. Pentru chestia asta anunt oficial ca eu nu am incredere in aceasta echipa sa lucram in continuare, atata vreme cat atunci cand am nevoie de ajutor si sunt si ranit, pe de-o parte, si nu am niciun fel de ajutor. Eu in aceasta saptamana o sa muncesc ceea ce vreau eu!”.

Ionut nu s-a putut abtine cand a auzit victimizarea lui Dan si i-a dat replica: “Vaca era la 10 metri de el. Ce impuns? Nici vorba! El, in incercarea lui sa o struneasca, a intrat peste un copac, s-a dezechilibrat si a cazut intre crengi!” In timp ce Dan si Ionut isi expuneau punctele de vedere si discutia evolua spre alte subiecte sensibile, ceilalti fermieri radeau cu lacrimi de peripetia lui Dan, iar victimizarea lui nu a facut decat sa le alimenteze amuzamentul.

Ionut a expus foarte clar problema vacii si a dat drumul frustrarilor legate de Dan pentru munca depusa, iar ceilalti fermieri au fost in asentimentul sau. Pana si Doinita si Dima au fost enervati de atitudinea lui Dan si au luat cuvantul la masa. 

Solutia pentru aceasta problema a venit de la Augustin: “Eu cred ca am o rezolvare pentru toata situatia asta. E simpla! El se intelege OK cu Cristina, cu Vica, cu Corina putin. Sa stea in zona lor, sa le ajute la bucatarie, sa care apa si noi baietii sa ne vedem de treaba noastra. Sa nu ne intersectam!”. 

Scrisoarea Roxanei i-a emotionat pe toti si a venit ca un moment de claritate dupa toata cearta lor. I-a facut sa realizeze toate problemele cu care se confrunta in casa si mai ales faptul ca desi se considerau o familie unita, exista niste diferente peste care nu pot trece. Numirea Cristinei ca fermier al saptamanii a venit ca un soc pentru ea, in urma tensiunilor avute cu Roxana: “Pentru ca sunt fermierul saptamanii, multumesc Roxana, nu stiu ce te-a facut sa ma numesti pe mine fermier, dar multumesc, o sa incerc sa impac si partea aia si partea aia!”, a declarat Cristina. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum decurg lucrurile la Ferma Vedetelor dupa ce s-au dat cartile pe fata, cum se va descurca Cristina in rolul de fermier al saptamanii, dar si cine vor fi cei doi servitori alesi de ea. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni