• Emisiuni
  • Vocea României
  • Robert Toma si Marius Moga lanseaza imnul verii 2015. Cum suna piesa "Tot ce mi-a ramas" - VIDEO

Robert Toma si Marius Moga lanseaza imnul verii 2015. Cum suna piesa "Tot ce mi-a ramas" - VIDEO

Robert Toma si Marius Moga lanseaza imnul verii 2015. Cum suna piesa "Tot ce mi-a ramas" - VIDEO

Dupa colaborarea de succes cu ADDA si Liviu Teodorescu, pentru piesa "Tot ce mi-a ramas", Robert Toma lanseaza acum in forta single-ul si videoclipul "Toata Vara" feat. Marius Moga, o coproductie DeMoga Music si Cat Music.

Piesa este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga si  Robert Toma, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si te transpune direct in atmosfera de distractie de la mare, "Toata Vara"!

"Boom, boom, para, para, si danseaza toata tara, >. :) Am filmat la mare, cu toata gasca DeMoga Music, ne-am distrat si am construit un iglu chiar pe plaja", declara Marius Moga.

Citeste si: Iti mai amintesti de Jovana Milovanovic, fosta concurenta de la Vocea Romaniei? Cum arata acum favorita lui Moga

"Sunt bucuros ca se lanseaza >, in colaborare cu Marius Moga. Este o piesa vesela, pozitiva, care sper sa aduca zambete in viata oamenilor. Este inca un pas pe care il fac alaturi de DeMoga Music si sper ca piesa sa ajunga la sufletul oamenilor si s-o asculte pe repeat...Toata vara!", marturiseste emotionat Robert Toma.

Marius Moga a lansat recent al doilea single din cariera, "Suntem pasari calatoare" feat. Achi, o piesa care indeamna oamenii la libertate si iubire. Din suita de lansari DeMoga Music de anul acesta mai fac parte si Adda feat. Shift - "Vin sec", Ruby feat. What's UP - "Nu pune la suflet", Shift feat. Andra - "Avioane de hartie" si pregatesc multe surprize pentru restul anului.


 

Preselectiile pentru noul sezon Vocea Romaniei au debutat weekend-ul trecut la Cluj-Napoca! Editia cu numarul cinci Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze aptitudinile muzicale in cadrul caravanei. 

Urmatoarea oprire a caravanei Vocea Romaniei este pe 31 mai in Iasi, Hotel Unirea, incepand cu ora 10:00.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni