marime text:

Publicul si juriul, IN DELIR, la "Romanii au talent": Tudorel Popa, "omul-drujba", a facut sa curga siroaie de lacrimi, DE RAS

Publicul si juriul, IN DELIR, la  Romanii au talent : Tudorel Popa,  omul-drujba , a facut sa curga siroaie de lacrimi, DE RAS
Publicul si juriul, IN DELIR, la "Romanii au talent": Tudorel Popa, "omul-drujba", a facut sa curga siroaie de lacrimi, DE RAS

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Tudorel Popa s-a prezentat la preselectiile pentru show-ul "Romanii au talent" cu "un spot publicitar" inspirat de ProTV. Sau de ProFM. Sau… ProTV. Nici lui nu-i era foarte clar.

Daca in sezonul trecut, “Veveritele vesele” s-au dovedit a fi “placerea vinovata” a lui Mihai Petre, de aceasta data, cel care i-a recreat juratului aceleasi stari si sentimente a fost Tudorel. 

Acesta a imitat intr-o maniera care a cucerit deopotriva sala si juriul o statie de emisie - receptie a unui taximetrist, un circular, o salupa cu motor si drujba care l-a consacrat.

"Anul acesta esti placerea mea vinovata. Nu stiu cat este de finala, dar mi-a placut mult in seara asta", a spus Mihai Petre, care l-a si votat in detrimentul lui Gigel Frone, in "duelul" pentru un loc pe podium si in finala.

Andra l-a laudat si ea: "Esti cel mai bun imitator pe care l-am vazut", dar in final l-a ales pe Gigel sa mearga mai departe in competitie, asa cum a facut, de altfel, si Andi Moisescu.

Numarul care a convins in prima etapa a competitiei:

 

Demn de apreciat pentru tonusul si mimica sa extraordinare, Tudorel nu a avut totusi o copilarie fericita, el crescand la casa de copii, unde acum isi doneaza bonurile de masa.

Vezi show-ul integral pe Voyo.ro.

SURPRIZA DE PROPORTII in a doua semifinala. Cine intra in cursa pentru marele premiu

In joc sunt titlul de cel mai talentat roman si 120.000 de euro. Afla care sunt primii 3 finalisti

Facebook.com/Romaniiautalent

Reactia barbatilor a fost pe masura: Asa arata costumul de baie perfect :) FOTO Lady Gaga nu mai incape in costumele de scena. Cum arata plina de celulita, cu colacei si cu dresul rupt in zona posterioara

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor128 mesaje