• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Romanii au urmarit cu emotie si bucurie implinirea visului familiei Motrogan in cea de-a doua editie Visuri la cheie!

Romanii au urmarit cu emotie si bucurie implinirea visului familiei Motrogan in cea de-a doua editie Visuri la cheie!

Romanii au urmarit cu emotie si bucurie implinirea visului familiei Motrogan in cea de-a doua editie Visuri la cheie!

Echipa Visuri la cheie a dus aseara mai departe visul familiei Motrogan, acela de a le oferi celor doi copii, Nico si Radu, o locuinta frumoasa in care sa poata creste linistiti, sa invete si sa se joace. 

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au reusit in numai doua saptamani sa transforme radical o casa distrusa si sa aduca o raza de speranta in sufletele micutilor.

A doua editie a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.8 puncte de rating si 30.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.3 puncte de rating si 16.1 % share. 

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.8 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:48, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.2 milioane de romani.


 O casa noua si speranta pentru o viata mai buna

Familia Motrogan din localitatea Urziceni a avut parte miercuri de o surpriza uriasa din partea echipei Visuri la cheie. In ciuda problemelor prin care au trecut in ultima perioada, micutii Nico si Radu, matusa si unchiul lor, dar si cei doi bunici, au avut puterea sa zambeasca atunci cand au realizat ca de acum inainte vor locui intr-o casa noua si vor avea sansa la un viitor mai bun.

Cat timp echipa de arhitecti, designeri si constructori au lucrat pentru a indeplini visul familiei, Nico si Radu, impreuna cu verisoara, unchiul si matusa lor, au mers intr-o vacanta de neuitat la munte, s-au plimbat impreuna, au vizitat pentru prima data locuri nemaivazute, s-au jucat si au facut diverse activitati care le-au adus bucurie si dorinta de a-si crea noi amintiri.


Dupa doua saptamani, familia Motrogan a revenit la Urzicei si a regasit o casa noua, un loc in care cei mici vor putea sa se dezvolte frumos, fara lipsuri si griji. Intregul spatiu a fost renovat in stil contemporan, modern, deoarece acesta era visul parintilor, Mihai si Adriana, iar fiecare camera are acum amprenta personalitatii fiecarui membru, dar si cateva mesaje pentru un viitor mai bun. Acum, locuinta are spatii generoase atat pentru dormit, cat si pentru studiu, relaxare, depozitare sau pentru joaca si petrecut timpul impreuna. Adela, Alina si Omid au ales culori pastelate si decoratiuni care intregesc perfect locuinta si care aduc bucurie si optimism. 


Miercurea viitoare, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge in localitatea Peris pentru a indeplini dorinta familiei Gheorghe si a ajuta la schimbarea destinului acesteia.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni