• PRO TV
  • Romanii s-au distrat cu Bobonete, Strunila si Ipate la Jocuri de celebritate

Romanii s-au distrat cu Bobonete, Strunila si Ipate la Jocuri de celebritate

Romanii s-au distrat cu Bobonete, Strunila si Ipate la Jocuri de celebritate

O noua seara plina de distractie si voie buna a fost pregatita in sufrageria lui Bobonete, alaturi de cei doi capitani de echipa, Strunila si Ipate, dar si de invitatii lor speciali.

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 10.1 puncte de rating si 29.4% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 3.6 puncte de rating si 10.5% share. Emisiunea a fost urmarita de peste 1.1 milioane de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:32 – 23:37, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:43, a reunit peste 1.6 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 


Paul Ipate i-a avut pe canapeaua sa pe Lucian Ghimis, Virgil Iantu si Catinca, care isi dorea banii pentru a merge la New York. Pe canapeaua adversa, Strunila s-a jucat alaturi de magicianul Robert Tudor, Razvan Exarhu si Liana, care voia banii pentru a-si construi un site. 

CineMIAU le-a testat concurentilor viteza de reactie si cunostintele cinematografice, iar proba Ce canti acolo? le-a pus la grea incercare abilitatile vocale si spiritul de recunoastere a unei piese cantate la un microfon ce modifica vocea. In frunte ti-e pus, Desene cu cantec si Te-ai prins? au fost probele la care celebritatile au ras cel mai mult, iar atmosfera a fost una relaxata. 

Scorul a fost strans pe toata durata jocului, insa echipa lui Ipate a reusit sa o conduca pe Cantinca in proba finala, Nume si Renume, unde a castigat 3.500 de lei. 

Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate se pregatesc de un nou sezon Jocuri de celebritate, cu noi probe amuzante pentru celebritatile ce le vor trece pragul si invitatii lor speciali. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni