• PRO TV
  • Roxana Ionescu a pierdut duelul in fata Cristinei Cioran

Roxana Ionescu a pierdut duelul in fata Cristinei Cioran

Roxana Ionescu a pierdut duelul in fata Cristinei Cioran

A avut loc cel mai intens duel intre doua fete. Tensiunea si determinarea de a ramane si de a demonstra ca sunt bune s-au vazut pana in ultima secunda de lupta. De data aceasta, Roxana Ionescu a parasit Ferma Vedetelor dupa numai cateva zile petrecute acolo, un timp mult prea scurt pentru sperantele ei marete. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare, 22:06 - 00:05, de peste 1.3 milioane de romani, iar in minutul de aur de la 22:23 peste 1.8 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.6 puncte de rating si 25.0% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.9 puncte de rating si 15.4% share. 

Dimineata de vineri a inceput intr-o nota de incertitudine: oare cine s-a certat aseara? Raspunsul nu a intarziat sa apara: Dan si Augustin. Din nou, motivul a fost faptul ca Dan nu munceste: “De munca a fost, dar n-a vrut sa vina la cotet, n-a vrut sa mulga vaca, l-a lasat singur pe el!”, a spus Ionut. 

Lipsa cafelei a fost inlocuita cu reprize de dans, acrobatii cu lopetile, curatenie in curte, plantarea gazonului. Acestea au devenit activitatile de inviorare ale conucurentilor. Atmosfera din bucatarie a ramas la fel de tensionata intre Vica, Cristina si Roxana, iar prezenta Roxanei le-a incomodat vizibil pe cele doua concurente. 

Nea Rata le-a adus cadou cate o gaina la fiecare, mancare pentru animale, o bidinea, o sticla de vin si un pachet surpriza. Inspectia sarcinilor saptamanale a decurs bine. Chiar daca mai au de lucru, fermierii se indreapta intr-o directie buna, astfel ei au reusit sa castige toti cei 50 de arginti. 

Cele doua dueliste, Roxana si Cristina, si-au facut bagajul, si-au luat la revedere de la restul concurentilor si au plecat catre camerele izolate din padure ca sa isi poata petrece noaptea in liniste si sa se concentreze. in gasca vesela formata din Dan, Vica si Cristina s-a lasat cu cantec si imbratisari. Roxana a primit incurajari de la fermieri, iar Ionut i-a spus: “Ai incredere in fortele tale!”. 

Cristina si Roxana au primit dreptul de a da un telefon scurt. Cristina a ales sa o sune pe prietena ei, pentru a se incarca de energie. Roxana a izbucnit in lacrimi cand Iulia Vantur i-a aratat telefonul si a decis sa isi sune mama, pentru a primi incurajarea si sprijinul moral de care avea nevoie pentru a face fata presiunii. 

Dimineata de sambata l-a gasit pe Dan hotarat sa intre si el la duel, pentru a incepe sa elimine din baieti. Vorbele sale i-au deranjat foarte tare pe ceilalti, care spre deosebire de el chiar muncesc si pun umarul la treaba acolo unde este nevoie. 

Cartile s-au dat pe fata in momentul in care lui Dan i s-a reprosat ceea ce a afirmat si a spus: “A fost o scapare! Suntem o echipa!”, insa Doinita a completat: “Tu nu ai fost niciodata o echipa cu noi. Tu ai stat doar cu Cristina si cu Vica, te-ai sustras de la lucrul in echipa si chestia asta a afectat pe toata lumea! intelegi? si de aici s-au produs mai multe chestii!”. Dan si-a cerut scuze in stilul caracteristic pentru cele spuse, insa baietii au fost sceptici in acceptarea lor.

Cele doua dueliste au intrat in ring in aplauzele colegilor. in prima proba, La adunat de oua, cele doua au fost legate cu o funie de mijloc si au trebuit sa adune trei oua si sa le puna in iesle. Roxana a fost cea care a reusit sa puna trei oua intregi si a castigat proba. “A fost un fel de K.O. prima runda!”, a spus Dan, iar tensiunea dintre dueliste a crescut considerabil odata cu prima victorie. 

La cea de-a doua proba, invartita busteanului, fetele au stat la cate un capat de bustean pe care au trebuit sa il impinga catre steagul din ring. Cristina a iesit invingatoare reusind sa ia steagul de doua ori, iar la aceasta proba Roxana a parut ca nu are nicio sansa in fata fortei Cristinei. 

Proba decisiva, Turnul de lemne, a fost cea mai tensionata si s-a lasat cu sange la propriu. Fiecare concurenta a trebui sa sparga in patru bucati buturugile si sa aseze lemnele sparte pe doua randuri pana la inaltimea stabilita. Competitia a fost foarte stransa, ambele reusind sa ajunga cat mai aproape de final, insa cea care a ridicat prima turnul, chiar si taiata la mana, a fost Cristina, castigandu-si astfel locul in casa. 

Vica si Dan au sarit pe ea de bucurie, in timp ce restul concurentilor au felicitat-o pe Roxana pentru ca i-a facut fata atat de bine unei adversare puternice precum Cristina: “Ma bucur ca am avut acest duel, ca am simtit panica pe adversarul meu. O auzeam cum spune: “Nu se poate, nu se poate! “, si chiar ma simt mandra de ce am reusit sa fac!”, a declarat Roxana dupa duel. 

Roxana a scris scrisoarea pentru concurenti si a numit fermierul saptamanii viitoare, si-a luat bagajul si o farfurie decorativa ca amintire de la Ferma Vedetelor. 

“N-am avut timp sa simt asa de mult lipsa obiectelor care ne usureaza viata, dar m-am bucurat foarte mult de experienta pe care am trait-o la Ferma Vedetelor. Mi-am dat seama ca oamenii se schimba atunci cand le e greu si miza este mare, iar asta s-a simtit in micile tensiuni create in casa. Sunt sigura ca lucrurile acestea raman acolo, iar dupa iesirea din casa lucrurile vor reveni la normal.” – a spus Roxana dupa parasirea fermei. 

in editia de luni, de la 20:30, concurentii vor primi o noua provocare care presupune furat, activitate cu care ei sunt deja obisnuiti. Ionut va da frau liber frustrarilor legate de Dan, iar telespectatorii vor vedea cine va fi urmatorul fermier al saptamanii ales de Roxana. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni