• PRO TV
  • Roxana Ionescu si-a ales "adversara"! Se va lupta cu Cristina Cioran pentru a-si pastra locul de la "Ferma vedetelor"

Roxana Ionescu si-a ales "adversara"! Se va lupta cu Cristina Cioran pentru a-si pastra locul de la "Ferma vedetelor"

Roxana Ionescu si-a ales "adversara"! Se va lupta cu Cristina Cioran pentru a-si pastra locul de la "Ferma vedetelor"

O saptamana plina de tensiune la "Ferma vedetelor". Intrarea Roxanei Ionescu si a lui Lucian Viziru in competitie a incins spiritele si a dat nastere unor discutii care nu se vor termina decat in momentul in care "vechea gasca" si nou-venitii vor reusi sa ajunga la un acord.

Inca din prima zi in care au poposit Lucian Viziru si Roxana Ionescu, la ferma au inceput neintelegerile intre concurenti. In a doua zi, conflictul "dintre generatiile" de fermieri s-a intetit, iar astazi au atins cote maxime.

Reprosurile, certurile si discutiile s-au rotit mai ales in jurul Roxanei Ionescu, pe care Vica Blochina a nominalizat-o drept Primul Duelist al Saptamanii. Vrand sa urmeze reguliel jocului, blonda si-a ales adversarul si a nominalizat-o la randul ei pe Cristina Cioran, motivand ca tensiunea dintre ele doua se va risipi abia in momentul in care una va parasi ferma.

Va amintim ca Roxana si Cristina au avut parte de cateva discutii in contradictoriu, care au culminat in momentul in care Iulia Vantur i-a asezat pe toti concurentii la aceeasi masa si i-a incurajat sa vorbeasca despre atmosfera din casa.

Intre Roxana, Cristina si Vica au aparut tot felul de neintelegeri, care se vor rezolva, probabil, dupa duelul pe care il puteti urmari sambata, de la ora 22.00, pe ProTV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni