• PRO TV
  • Roxana Nemes este primul pirat care a parasit Ferma vedetelor! Vezi declaratia EXCLUSIVA

Roxana Nemes este primul pirat care a parasit Ferma vedetelor! Vezi declaratia EXCLUSIVA

Roxana Nemes este primul pirat care a parasit Ferma vedetelor! Vezi declaratia EXCLUSIVA

Matriarhatul format in ferma a fost pus la grea incercare ieri seara. Un duel strans si tensionat a avut loc intre Lili Sandu, cea care este de la inceput in ferma, si Roxana Nemes, cea care a venit o data cu valul de pirati. Se pare ca experienta duelului anterior i-a oferit lui Lili un mare avantaj, reusind sa o elimine pe Roxana dupa trei probe.

Editia de ieri seara a fost urmarita de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:28 - 21:37. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 21:26, a reunit aproximativ 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.5 puncte de rating si 22.5% share.

Dupa o petrecere ce a durat o noapte intreaga, dimineata s-a dovedit a fi foarte grea pentru fermieri. Nea Rata a venit plin de energie si pregatit pentru un nou concurs de carat baloti legati la picioare, doi cate doi. Paul si Vasile au fost castigatorii unui moment de libertate si au decis sa o ia si pe Lili cu ei. 


Cei trei au mers impreuna cu Nea Rata la o ferma bio, unde au vazut cum se desfasoara activitatea, cum sunt ingrijite animalele si culturile, au muls capre, iar Nea Rata a calarit un ponei: „A fugit poneiul, dar cu viteza, intr-a treia!”, a spus Vasile. Ei au plecat cu traista incarcata de bunatati, pe care le-au adus in ferma.

O mare furtuna a luat prin surprindere fermierii, iar cea mai mare problema a fost adapostirea tuturor animalelor pe care le au in curte. In timp ce ploua, Nea Rata le-a adus doi struti: „Asta ne trebuia la Ferma vedetelor, doi struti!”, a spus Denis. Spiritele s-au incins intre Maria si Nea Rata, iar el s-a suparat foarte tare: „La revedere! Eu nu mai vin ca vad ca nu aveti nevoie de mine!”. 

Iulia le-a explicat concurentilor ce pot face cu animalele primite, care lor li se par inutile pentru ca aduc doar griji in plus, fara beneficii. „Am inteles ca voi faceti haz de necaz acum, insa aveti mai multa grija cu Nea Rata, va rog, pentru ca el chiar face eforturi!”, a spus ea. Roxana a ales sa mearga la duel cu Lili, care s-a si autopropus: „Sper ca am facut alegerea buna. Eu asa am simtit. Oricum cred ca ma va surprinde!” a spus Roxana. „Fiecare vrea sa castige si atunci isi alege un adversar pe masura, sau nu!” a declarat Lili. 

Cele doua dueliste au pasit in arena pentru a da startul primei probe, cursa polonicelor. Ele au trebuit sa umple doua sticle cu polonicul, luand lichid colorat din doua galeti si mergand pe un traseu de de barne pana la sticle. O proba de viteza si de rezistenta, pe care Lili a castigat-o, reusind sa umple prima cele doua sticle. 

Le cea de-a doua proba, turnirul, ele s-au luptat pe o barna, incercand sa isi dezechilibreze adversara cu o lance. La aceasta proba, Roxana s-a dovedit a fi mai puternica, reusind sa o darame pe Lili de cinci ori de pe barna si sa egaleze scorul. 


La utima proba, catapulta, cele doua au trebuit sa transfere mandarinele din cos in butoiul cu apa, folosind o catapulta. O proba de indemanare ce a necesitat multa precizie, care s-a desfasurat contra cronometru. Cea care a reusit sa arunce cele mai multe mandarine in cinci minute a fost Lili, eliminand-o pe Roxana din competitie la diferenta de doar o mandarina. 

„Ma bucur ca am fost aici. Vreau sa le urez succes, pentru ca toti sunt foarte puternici. Eu mi-am dorit duelul cu Lili pentru ca este o femeie foarte puternica!”, a declarat Roxana dupa terminarea duelului. „Cu siguranta cineva acolo sus ma iubeste si mi-a demonstrat in aceasta seara!” a marturisit Lili. 

Schimbarea de atitudine a lui Paul de la venirea lui Vasile in ferma, a determinat-o pe Sorana sa ii scrie un mesaj: „Cand am primit mesajul de la Sorana nu am reactionat in niciun fel. L-am luat, il rumeg, mestec la ceea ce vreau sa spun sau daca vreau sa spun ceva si asta e tot!” a marturist Paul. 

Saptamana viitoare, jocurile continua in Ferma vedetelor. Au mai ramas Vasile, Paul, Denis, Sorana, Lili, Elena si Maria pentru a face noi strategii in drumul catre marea finala. Plecarea Roxanei a adus cu sine si o mare putere: ea poate alege ca fermier al saptamanii pe oricare dintre cei sapte ramasi in casa. Ce decizie va lua Roxana, dar si cine se va duela saptamana viitoare pentru a continua lupta catre marele titlu de Fermierul anului si premiul de 50.000 de euro, ramane de vazut numai la PRO TV. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni