In cazul lui Meagan Barnard, varsta de 15 ani a adus cu ea cateva probleme greu de trecut cu vederea. Intr-una din zile, tanara a observat ca unul dintre picioare este umflat intr-un mod neobisnuit, insa a pus totul pe seama unor lucruri minore.

Urmatoarea perioada a demonstrat insa ca se intampla ceva neplacut cu Meagan. In urma catorva controale medicale tanara a primit diagnosticul. Se pare ca suferea de o forma de limfedema, care presupune acumularea de lichide in membre.

Meagan stoca peste 3 litri de lichid in picior, lichid care in mod normal ar fi fost absorbit de corp. Aceasta boala a facut-o sa isi ascunda intotdeauna corpul si chiar sa minta in legatura cu problema pe care o avea. Efectele au fost atat de puternice asupra ei incat inventa tot felul de trucuri ca nimeni sa nu ii observe piciorul. Inclusiv iubitul ei a aflat despre asta dupa 6 luni de relatie, scriu cei de la Littlethings.com.

Acum Meagan a decis ca boala pe care o are nu reprezinta un defect si a luat hotararea de a se lasa vazuta, in asa fel incat sa devina un exemplu pentru alti tineri aflati in dificultate. A inceput sa pozeze in costum de baie si chiar sa viseze la o cariera de model, tanara avand un corp bine proportionat si un chip frumos.

Vezi intreaga ei poveste mai jos: