Vizitele la coafor sunt un adevarat ritual pentru majoritatea doamnelor, iar sfaturile stilistilor sunt urmate su sfintenie. Exista insa si tinere care prefera sa experimenteze singure, acasa. Acesta este si cazul Camilei Bravo, de profesie makeup artist. 

Citeste si: Un truc pe care toate femeile au nevoie sa il stie! Cat de usor se inchide o bratara

Iti propunem sa facem un exercitiu de imaginatie: care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand iti imaginezi ca cineva se tunde singur? "Dezastru" sau "esec total"... acestea sunt cuvintele la care te gandesti in prima instanta, nu e asa? Ei bine, tanara din materialul video de mai jos ne demonstreaza contrariul. 

Videoclipul a ajuns viral pe internet, iat toti cei care il urmaresc raman surprinsi atunci cand vad rezultatul final. Camila isi umezeste o suvita de par, o rasuceste si apoi pare sa o taie neglijent. Look-ul final e cu adevarat surprinzator, iar comentariile au fost si ele pe masura rezultatului. 

De retinut: daca este tentata sa incerci acasa, iti recomandam sa ai in vedere ca lungimea parului ud se micsoreaza atunci cand acesta se usuca.