S-a scris despre ea ca e rebela, insa atunci cand isi propune, Paris Jackson poate fi extrem de feminina

19 Iunie 2017, 12:06

S-a scris despre ea ca e rebela, insa atunci cand isi propune, Paris Jackson poate fi extrem de feminina
A parut doar in sutien pe coperta unei reviste de succes. Imaginile care fac acum senzatie

Paris Jackson are 19 ani si se numara printre cele mai controversate vedete ale momentului. Rebela si cu un stil vestimentar aparte, fiica lui Michael Jackson a tinut prima pagina a tabloidelor cu escapadele si aparitiile sale la evenimente mondene. 

E aproape imposibil pentru Paris sa stea departe de lumina reflectoarelor, avand in vedere "mostenirea" pe care are. Indiferent daca este vorba despre schimbari de look, tatuaje, relatii sau declaratii controversate, Paris atrage atentia asupra ei. 

Citeste si: Ipostazele incendiare in care s-a pozat aceasta femeie. Imagini dezinhibate au ajuns pe retelele de socializare

De data aceasta, fiica lui Michael Jackson si-a incantat sustinatorii cu o aparitie in revista Vogue Australia. Tanara arata spectaculos si impresioneaza printr-o atitudine feminina.

In plus, Paris a acceptat sa pozeze doar in sutien, iar alegerea a fost "aplaudata" de toti cei care au vazut imaginea. Tanara a reusit astfel sa abordeze si o altfel de atitudine, mai putin incisiva, poate chiar boema, iar aceasta "directie" merita apreciata. 


Vezi episoade in intregime pe