S-au apucat sa isi renoveze casa, dar ce au gasit ascuns in spatele unui perete i-a luat prin surprindere

26 Ianuarie 2016, 13:31

S-au apucat sa isi renoveze casa, dar ce au gasit ascuns in spatele unui perete i-a luat prin surprindere
Citeste mai mult despre: comoara, casa, perete, renovare, scrisoare,
Kevin Brannen si logodnica sa Kristina Hokansen au decis sa isi renoveze casa pe care au achizionat-o cu putin timp in urma.

Pe durata amenajarilor interioare, barbatul si-a dorit extrem de mult sa descopere ceva ascuns intre peretii casei. Pasionat de acest subiect, Kevin a citit numeroase articole cu oameni care au gasit lucruri valoroase in pardoseala casei sau in semineu, iar dorinta de a face si el o descoperire asemanatoare a crescut de la o zi la alta. 

"M-am gandit ca as putea gasi o comoara deoarece exista oameni care au avut un asemenea noroc", a povestit Kevin pentru KCCI. 

Citeste si: Soferul unui autobuz a ingenuncheat in fata unei batrane. Povestea din spatele imaginii a facut inconjurul internetului

Intr-o zi, pe cand darama un perete, Kevin a descoperit un borcan asezat pe unul dintre pilonii de sustinere ai casei. Desi "comoara" nu a fost una valoroasa, barbatul s-a bucurat din plin de ceea ce a gasit. In interiorul recipientul era ascunsa o scrisoare veche de peste 82 de ani. 

Kevin a incercat chiar sa o gaseasca pe autoarea scrisorii, Katherine, insa acest lucru s-a dovedit a fi imposibil deoarece aceasta decedat in anul 2014. Chiar si asa, barbatul si logodnica sa au reusit sa intre in contact cu familia femeii.   

Vezi episoade in intregime pe