• PRO TV
  • Sambata se decide Fermierul Anului, in direct, la PRO TV! Ei sunt cei patru finalisti

Sambata se decide Fermierul Anului, in direct, la PRO TV! Ei sunt cei patru finalisti

Sambata se decide Fermierul Anului, in direct, la PRO TV! Ei sunt cei patru finalisti

A mai ramas doar o zi pana la marea finala live Ferma Vedetelor! Dupa trei luni de munca, in care a indurat frigul, stresul, presiunea psihologica, dar cel mai mult dorul familiei, Ionut Iftimoaie a parasit Ferma Vedetelor in urma votului acordat de concurentii reintorsi in ferma. Emotia a fost principalul element al editiei de seara trecuta, iar Ionut a facut fata cu brio deciziei finale. Cei patru finalisti ramasi in cursa pentru marele premiu si titlul de Fermierul Anului sunt Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:36, de aproximativ 1.8 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:34, peste 2.3 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.9 puncte de rating si 25.6% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 4.1 puncte de rating si 10.6 % share.

Ultima scrisoare i-a provocat pe fermieri sa isi astearna gandurile pe hartie si sa le lase sa pluteasca pe apa. Doamne ajuta, Iarta, Traieste, Iubeste, Invata sau Locul I, au fost doar cateva dintre gandurile puse pe pluta. 

Intorsi la ferma, concurentii au fost intampinati de Iulia Vantur si nea Rata intr-un decor nou si doua torturi pentru cele 81 de zile petrecute in ferma. Vica, Ionut, Augustin, Dan si George au primit cadou tricouri cu replici celebre pe care le-au avut de-a lungul show-ului: Vica - Za bodi, Ionut - Nu ma pune fermier, Augustin - Lucky Looser, Dan - Greieras de oras, George - Omul pamantului si Texte obosite. 

Iulia i-a intrebat pe cei cinci, asa cum a facut-o timp de trei luni de fiecare data cand s-a luat o decizie, cine cred ei ca ar trebuit sa paraseasca ferma. Voturile au mers catre Vica si Ionut, insa Ionut a realizat intr-un moment de luciditate ca nu a inteles cum a trebuit jucat acest joc si a facut un anunt socant: „Ma autopropun pentru ca am inteles gresit jocul, nu l-am inteles cum l-a inteles Vica sau altii. Poate ca ei, fiind oameni de televiziune si avand mai multa experienta, au stiut cum sa joace altfel. Au stiut cum sa foloseasca altfel cuvintele sau persoanele!”.

Cei 11 fermieri si-au pus votul pentru cel care au considerat ca trebuie sa iasa din concurs. Fiecare dintre ei si-a spus punctul de vedere, ce sentiment le-a lasat acest proiect si interactiunea cu cei ramasi in cursa spre mare finala. 

Cele 8 voturi pentru Ionut, acordate de concurentii iesiti din ferma, i-au adus eliminarea! In incercarea de a indrepta lucrurile pe care le-a facut si a mai sterge din regrete, Ionut a spus: „Mie nu imi pare rau ca am muncit in aceasta ferma, mie imi pare rau ca v-am dezamagit si chestia asta ma doare! Va multumesc tuturor pentru faptul ca am pus pe picioare aceasta ferma impreuna, de aceea eu va multumesc si va doresc succes!”.

Eliminarea lui Ionut a invaluit Ferma Vedetelor intr-un val de tristete, melancolie si regret. Un adevarat campion al acestei lupte, Ionut a primit de la Mioara Velicu un trofeu: „Din partea mea si in memoria sotului meu, ti-am facut cadou aceasta cupa pe care scrie Fermierul Vedetelor 2015. Tu, pentru mine esti fermierul sef!”. Acest lucru i-a adus un zambet larg pe buze lui Ionut si lacrimi in ochi, fiind profund emotionat de gestul ei. 

In aplauzele colegilor, Ionut a parasit dupa trei luni Ferma Vedetelor! Munca lui i-a adus multe cuvinte de lauda, in schimb gesturile sale au fost interpretate de fiecare prin propriile filtre si valori. 

Reuniunea cu familia a fost un moment extrem de induiosator! Cei doi copii i-au sarit in brate si l-au intrebat, cu sinceritatea specifica varstei, de ce a fost eliminat: „Cand o sa fii un pic mai mare o sa iti spun Balada Mioritei!”, a raspuns el. 

Sambata, de la 20:30, numai la PRO TV, are loc marea finala live! Cei patru finalisti: Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila se vor duela in sistem piramida. Doua seminifinale si finala le vor oferi telespectatorilor un show de senzatie, care va inchide cu succes cele trei luni de munca, izolare si presiune psihica. 

Telespectatorii au sansa de a-si sustine, pana pe 30 mai, prin vot, favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier. Votarea se face prin SMS, la numarul 1264, cu prenumele concurentului preferat. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni