• Emisiuni
  • Vocea României
  • Nimeni nu si-ar fi inchipuit asta despre ea. Sanziana Niculae dezvaluie cel mai mare secret al sau

Nimeni nu si-ar fi inchipuit asta despre ea. Sanziana Niculae dezvaluie cel mai mare secret al sau

Nimeni nu si-ar fi inchipuit asta despre ea. Sanziana Niculae dezvaluie cel mai mare secret al sau

A fost la un pas sa castige marea finala "Vocea Romaniei" si doar cateva voturi au despartit-o de trofeu, dar Sanziana Niculae este hotarata sa nu renunte la visul sau de a avea o cariera in lumea muzicii.

La o luna de la finala "Vocea Romaniei", Sanziana a trecut peste dezamagirea de a fi pierdut la mustata marele premiu si priveste cu incredere spre viitor, mai ales ca invitatiile de a concerta prin tara au curs dupa participarea sa la emisiune.

"Nu sunt in niciun caz dezamagita sau suparata. E foarte adevarat ca mi-am dorit teribil sa castig "Vocea Romaniei", dar nu s-a terminat lumea pentru ca n-am reusit. Mai ales ca diferenta de puncte dintre mine si castigator a fost foarte mica. De la Craciun incoace, au tot curs invitatii pentru concerte, dar in majoritate le-am refuzat, fiindca am avut mult de recuperat la scoala, iar acum am intrat in sesiune, deci stau foarte prost cu timpul. insa dupa ce scap de examene, o sa incep sa merg si la concerte", a marturisit Sanziana, intr-un interviu acordat pentru Formula AS.

Finalista din echipa lui Marius Moga a dezvaluit ca si-a mai incercat o data norocul la preselectiile de la "Vocea Romaniei", insa nu a reusit sa ajunga la auditiile pe nevazute din cauza emotiilor.

"Mi-am dorit mult sa ajung la "Vocea Romaniei", pentru ca am va­zut in aceasta emisiune o extraordinara rampa de lan­sare. De-altfel, acum doi ani, am mai facut o in­cercare: am mers la preselectii, dar acolo m-am oprit. M-am prezentat cu o melodie a lui Anouk, "Nobody's wife", si am fost atat de emotionata, incat am iz­bu­tit... un fiasco. Apoi, anul trecut, dupa ce-am de­pasit dezamagirea, m-am decis ca nu trebuie sa aban­donez. Mi-am ales o melodie care sa ma reprezinte cu adevarat, "Blue Jeans", a Lanei del Rey, mi-am spus ca nu trebuie sa-mi pese de nimeni si de nimic, si-asa am reusit sa ma detasez, sa las emotiile deoparte si sa ajung pana in finala", spune Sanziana.

De altfel, simpatica bruneta nu este singura care si-a incercat norocul de mai multe ori la preselectiile concursului. Imediat dupa ce a fost declarat castigator, Mihai Chitu a dezvaluit ca a fost prezent si la preselectiile pentru primele doua sezoane ale emisiunii, indemnandu-si fanii sa nu se dea batuti din prima daca nu reusesc ce si-au propus.

Sanziana, in varsta de 19 ani, pregateste deja o piesa alaturi de antrenorul sau si face parte din echipa turneului DeMoga, alaturi de care va concerta in 20 de orase din toata tara.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni