• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Saptamana aceasta nebunia continua in Las Fierbinti. ASTAZI, de la 21:30, numai la PROTV!

Saptamana aceasta nebunia continua in Las Fierbinti. ASTAZI, de la 21:30, numai la PROTV!

Saptamana aceasta nebunia continua in Las Fierbinti. ASTAZI, de la 21:30, numai la PROTV!

In episodul de marti seara, Robi se va indragosti nebuneste de Marcela! O posibila relatie de amor se contureaza in momentul in care acesta accepta propunerea turistei de a o conduce la casa Aspirinei. Vasile va fi uimit in momentul in care seful de post ii va marturisi ca s-a indragostit!

La Oaie, Celentano si Ardiles sunt surprinsi intr-o situatie mai neobisnuita: Celentano recita versuri! Toata suflarea Fierbintiului il stie ca un consatean simpatic, mereu bine-dispus. Dar Celentano este mai mult de atat: el este filozof, un camarad de nadejde si mai ales... un mic intelept!

La carciuma, Bobita este hotarat sa schimbe putin portofoliul de afaceri al micului sau business, introducand in oferta sa un spectacol de teatru! In viziunea acestuia, cel mai potrivit actor pentru a tine o reprezentatie in Fierbinti este Horatiu Malaele, o ruda mai indepartata a lui Mos Peleus. 

Cine este Marcela, persoana de care s-a amorezat Robi, ce idee geniala i-a venit lui Celentano si ce succes va avea ideea lui Bobita aflati in cele doua episoade Las Fierbinti, difuzate marti si miercuri de la 21:30, la PRO TV. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni