• PRO TV
  • Saptamana de foc la Ferma vedetelor - doua dueluri in doua zile

Saptamana de foc la Ferma vedetelor - doua dueluri in doua zile

Saptamana de foc la Ferma vedetelor - doua dueluri in doua zile

Miercuri si joi telespectatorii vor avea parte de doua dueluri spectaculoase la Ferma vedetelor ce aduc doua eliminari strategice dupa lupte foarte grele. Ziua de miercuri va desemna fermierul saptamanii lasat de Cristi Mitrea, dupa eliminare, dar si un duel feminin controversat ce va aduce prima eliminare strategica din saptamana.

Joi, de la 21:30, un nou fermier sef va prelua conducerea fermei si va trimite la duel doua personaje ce au fost in ferma inca de la inceput! Va fi un nou duel feminin ce se va termina cu o eliminare surprinzatoare, care va da peste cap strategiile unora dintre concurentii ramasi in competitie.

Pe langa cele doua dueluri, de miercuri si joi, concurentii vor trece si prin altfel de provocari. Fetele vor face schimb de sarcini cu baietii, si vor trebui sa munceasca la construirea balansoarelor, iar baietii vor trece la cratita. Noi conflicte vor izbucni in ferma intre fete, pornite de la Rona, care gaseste nod in papura la orice miscare.


Dinu Maxer nu reuseste sa se faca acceptat in ferma, nici dupa ce a reusit sa il invinga la duel pe Cristi Mitrea. Baietii nu il integreza un grupul lor din cauza lipsei de implicare in executarea sarcinilor. Starea de sanatate a Majdei ridica semne de intrebare printre concurenti, iar prieteniile vechi sunt puse la grea incercare.

Cat de mult a ajuns sa ii afecteze foamea pe concurenti, de la ce se nasc noi conflicte in Ferma vedetelor, cine vor fi primele dueliste, in ce probe se vor lupta miercuri si cine va reusi sa ramana mai departe in competitie, ramane de vazut numai la PRO TV.

 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni