1. Lasa-l pe el sa initieze

Cand vine vorba de sarut, barbatii sunt mai ...traditionalisti. Le place sa fie ei cei care initiaza lucrurile, cei care detin controlul. "O femeie poate sa initieze un sarut, dar nu PRIMUL sarut", spune Ionut, de 26 de ani.

2. Tine ochii inchisi

"Daca e un sarut adevarat, pasional, ochii trebuie sa fie inchisi", spune Mihai, insa Andrei spune ca i s-a parut incitant si momentul in care fata pe care o saruta a deschis pentru o secunda ochii si apoi i-a inchis imediat la loc :)

3. Nici prea multa saliva, dar nici prea...uscat

Toata lumea a cazut de acord ca sarutul cu gura deschisa este, de obicei, cel mai senzual. Insa e important sa nu il umpli pe partener de saliva. In acelasi timp nicin un sarut prea "uscat" nu este placut.

4. Foloseste-ti mainile

Orice expert in sarut stie ca e nevoie mai mult decat de buze si limba pentru a crea sesiunea perfecta de sarutat. "Imi place cand o femeie ma ia in brate cand ne sarutam sau cand isi plimba mainile prin parul meu", spune Paul. "Mie imi place sa ma mangaie pe picior sau pe spate", spune si Alex.

5. Poti fi un pic...kinky ;)

Pentru cei mai "indrazneti" si aventurosi, exista cateva trucuri pentru si mai multa placere. In functie de stadiul la care ati ajuns, iti poti plimba mainile prin locuri mai ...intime, in timp ce il saruti.

Citeste continuarea articolului pe www.perfecte.ro