• PRO TV
  • Schimbari majore la Ferma Vedetelor, dupa aproape doua luni!

Schimbari majore la Ferma Vedetelor, dupa aproape doua luni!

Schimbari majore la Ferma Vedetelor, dupa aproape doua luni!

Au trecut aproape doua luni de cand Ferma Vedetelor a prins viata. Daca la sfarsitul primei luni schimbarile pe care faimosii fermieri le-au adus locului se vedeau doar la suprafata, iata ca acum schimbarile se vad si in stilul de viata al acestora. In aceasta perioada s-au luptat cu frigul, cu munca in constructii, cu ducerea la bun sfarsit a sarcinilor date de nea Rata, iar acum cea care le da batai de cap este foamea. 

In aceasta perioada, curtea lor s-a umplut de animale si fermierii au deprins abilitati de care nu se credeau in stare! Au invatat sa faca branza, iar Cristina este specialista care experimenteaza mai multe sortimente. Gatitul nu mai este o problema pentru Vica, care inainte de Ferma Vedetelor nu gatea, iar Doinita este experta in turtite. Augustin a reusit sa isi invinga teama de animale, iar Ionut a impartasit din experienta lui cu ceilalti si i-a invatat sa construiasca. Munca fizica l-a facut pe Dan sa fie mai creativ, iar linistea de la ferma i-a adus inspiratia de a compune. 

Fermierii au plantat rasaduri in solar, au arat pamantul si au plantat legume, au inceput sa isi construiasca o baie, au refacut soba, au curatat intreaga casa de noroi, au construit afumatoare, troita, cusca pentru iepuri si au organizat curtea. Fiecare stie ce are de facut. Animalele s-au inmultit, iar acum au grija de vaci, porci, iezi, capra, gaini, iepuri, oi si berbeci. 

Eforturile lor comune au adus cu sine si dispute. Faptul ca au inceput sa ramana din ce in ce mai putini a dat nastere la jocuri de culise. Insa au intrat in cea de-a doua luna cu colegi noi: George Vintila, Gina Pistol si Roxana Ionescu. Cei trei au venit in ferma cu un alt set de cunostinte si au reusit sa dea peste cap planurile fermierilor, care isi stabilisera o strategie fara sa ia in calcul sosirea unor noi concurenti. 

In editia de luni, de la 20:30, telespectatorii vor vedea la ce noi provocari vor face fata concurentii, cum evolueaza lucrurile in ferma dupa plecarea lui Dima, dar si pe cine a lasat acesta in pozitia de fermier al saptamanii. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni