• PRO TV
  • Se alege fermierul anului! Vezi marea finala a emisiunii "Ferma Vedetelor" si cine castiga premiul de 50.000 de euro

Se alege fermierul anului! Vezi marea finala a emisiunii "Ferma Vedetelor" si cine castiga premiul de 50.000 de euro

Se alege fermierul anului! Vezi marea finala a emisiunii "Ferma Vedetelor" si cine castiga premiul de 50.000 de euro

Dupa trei luni de munca in care au indurat frigul, stresul, presiunea psihologica si, cel mai mult, dorul familiei, cei patru finalisti ramasi in cursa pentru marele premiu si titlul de Fermierul Anului sunt pregatiti! Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila se lupta intr-o confruntare cum nu s-a mai vazut, marca "Ferma Vedetelor".

Sambata, de la 20:30, numai la PRO TV, marea finala live a emisiunii "Ferma Vedetelor"! Cei patru finalisti, Vica Blochina, Dan Helciug, Augustin Viziru si George Vintila, se vor duela in sistem piramida si vor oferi publicului dueluri de senzatie.

Doua seminifinale si finala le vor oferi telespectatorilor un regal de forta si indemanare, care va inchide cu succes cele trei luni de munca, izolare si presiune psihica petrecute la ferma veche de 100 de ani.

Dincolo de faptul ca publicul va afla, in sfarsit, cine va fi vedeta castigatoare a marelui premiu de 50.000 de euro, admiratorii vedetelor vor alege si cel mai indragit star care a calcat pragul ogradei.

Telespectatorii au avut sansa de a-si sustine prin vot, favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier. Rezultatele votari prin SMS, la numarul 1264, cu prenumele concurentului preferat, vor fi si ele dezvaluite de prezentatoarea show-ului, Iulia Vantur.. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni