Se da startul preselectiilor pentru noul sezon Vocea Romaniei

Se da startul preselectiilor pentru noul sezon Vocea Romaniei

Vocea Romaniei, emisiunea care aduce de patru sezone cele mai bune voci din tara in fata telespectatorilor, da startul preselectiilor pentru cel de-al cincilea sezon!  

De la rock, hip-hop, R&B, soul, pop sau muzica clasica, la Vocea Romaniei doar vocea conteaza! Astazi au inceput inscrierile pe www.vocearomaniei.protv.ro/vino-la-preselectii, pentru preselectiile care vor avea loc in Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Bucuresti. 

Milioane de telespectatori au urmarit sezonul patru din cea mai buna competitie a vocilor, iar diversitatea si nonconformismul au fost elemente cheie pentru o editie de succes rasunator. Competitia a fost foarte stransa si din ce in ce mai multe voci de exceptie urca, in fiecare an, pe scena de la Vocea Romaniei, insa numai una iese invingatoare. 

Formatul The Voice a castigat in 2015 premii ca: People’s Choice Awards - Favourite TV Competition Show, Kids’ Choice Awards - Favourite Talent Competition Show si Producers Guild of America - Outstanding Producer of Competition Television. 

Alatura-te si tu unui fenomen mondial care a cucerit publicul din intreaga lume si acorda-ti sansa ca vocea ta sa rasune in milioane de difuzoare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni