Se plimba linistit prin padure cand a vazut o cutie alba aruncata pe marginea potecii. Ce a descoperit i-a schimbat ziua

26 Martie 2016, 09:49

Se plimba linistit prin padure cand a vazut o cutie alba aruncata pe marginea potecii. Ce a descoperit i-a schimbat ziua
Un barbat pasionat de motociclete pe nume Warosumen a povestit pe internet cum, in timpul unei plimbari prin padure, a observat ceva ciudat la marginea potecii pe care o apucase.

Drumul pe care il alesese era unul destul de izolat, asa ca nu i-a venit sa creada cand a vazut pe marginea lui o cutie alba. Cand s-a apropiat de ea, inima i s-a inmuiat. Din cei patru pereti din carton a vazut ivindu-se un pisoi care incerca din rasputeri sa iasa de acolo.

Cand a deschis cutia, Warosumen a descoperit alti sase pui de pisica abandonati, de diferite varste. In mod evident, animalele fusesera parasite acolo si lasate sa moara in salbaticie, unde sansele sa fie gasite erau minime.

Barbatului i s-a facut insa mila de micuti, i-a pus in geanta lui de umar si i-a dus acasa, unde a avut grija de ei. Cei mai mari s-au adaptat rapid, insa unul din cei mici nu a rezistat si a murit.

Warosumen a avut grija sa-i gaseasca fiecaruia un camin, iar acum pisicile sunt la adapost:

Vezi episoade in intregime pe