Se poarta parul scurt, tuns periuta. Cum ar arata Inna, Antonia, Corina sau Sore cu o astfel de tunsoare: VIDEO

28 Decembrie 2013, 16:50

Se poarta parul scurt, tuns periuta. Cum ar arata Inna, Antonia, Corina sau Sore cu o astfel de tunsoare: VIDEO
Citeste mai mult despre: Antonia, Corina, Inna, Sore,
Showbizul nostru ar putea furniza o surpriza totala. In timp ce barbati voinici ca Mihai Traistariu sau Razvan Ciobanu si-au facut implant de par, domnitele mondene ar putea renunta total la podoabele lor capilare.

Asta ar insemna ca s-a terminat cu orele pierdute la coafor, cu banii aruncati pe sampoane si pe masti scumpe pentru par. Se pare ca noile tendinte in materie de coafura sunt tunsorile periuta.

 

Nu o spune vreun specialist in hair styling, ci o arata divele de la Hollywood, chiar pe covorul rosu. Cantareata Jessie J a intrat cel mai recent in gasca vedetelor rase in cap, asta dupa ce frumoasele Charlize Theron, Natalie Portman sau Demi Moore au demonstrat ca pot arata bine chiar si fara o coafura sofisticata. Iar showbizul romanesc nu se lasa deloc mai prejos.

 

Specialistii au facut un top al vedetelor noastre pe care le-ar prinde un astfel de look minimalist, iar in el se regasesc Antonia, Sore, Corina, Anna Lesko si Inna.


Se poarta parul scurt, tuns periuta. Cum ar arata Inna, Antonia, Corina sau Anna Lesko cu o astfel de tunsoare: VIDEO pe www.acasatv.ro

Vezi episoade in intregime pe