• PRO TV
  • "Serviti, va rog!", lider de audienta de la prima editie

"Serviti, va rog!", lider de audienta de la prima editie

"Serviti, va rog!", lider de audienta de la prima editie

Marti seara, 23 iulie, telespectatorii au intrat in hora lui Nea Marin in primul episod din acest sezon al show-ului "Serviti, va rog!", iar ProTV a fost lider de audienta. Oana Zavoranu, Razvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini si Sidia Sissoko sunt primii care au incaput pe mainile zbirului Nea Marin, deschizand seria de vedete care se vor speti cu munca la Mamaia, in aceasta vara.

Conform Kantar Media, "Serviti, va rog", difuzata in intervalul orar 20:12 – 21:39, a inregistrat  o medie de 7,4 puncte de rating si o cota de piata de 23,1 procente pe publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 – 49 de ani, pe cand Antena 1 a avut o audienta de numai 4,1 puncte de rating si 12,7% cota de piata. In minutul de aur, la 21:34, ProTV a avut 11,7 puncte de rating si 31,1% cota de piata pe segmentul publicului comercial, iar la 21:38, aproape doua milioane de romani la nivelul intregi tari urmareau emisiunea "Serviti, va rog!".

Bobonete, Fodor si Nini si-au rupt spinarile cand au carat lemne pentru terasa, au mutat palmieri si au batut cuie, insa au gasit energie sa se ia de "diva" Oana Zavoranu, care a incercat cu orice chip sa se fofileze de la munca. Bruneta a profitat de neatentia lui Nea Marin si a fugit la mall sub pretextul ca ar imparti fluturasi pentru petrecerea de seara din club. Ceilalti s-au revoltat, iar Bobonete a tachinat-o non-stop pe Oana, aducandu-i aminte de fostul sot, Pepe.

Ospatarita-model, Diana Dumitrescu a alergat toata seara dupa comenzi si a incercat sa ii multumeasca pana si pe cei mai "fitosi" clienti: unul dintre ei a trimis-o de mai multe ori sa ii aduca 3 - 4 boabe de cafea. "De acum incolo o sa las bacsis mai mare cand merg la restaurant, e foarte greu sa fii ospatar", a declarat actrita.

De la atacul de panica al lui Razvan Fodor la mall, terorizat de multimea de oameni, pana la Bobonete, "Angus Young in mizerie, cu centura de catel si biciul in mana", asa cum s-a autocaracterizat actorul, telespectatorii au vazut din nou ce inseamna sa ajungi sub comanda lui Nea Marin, la "Serviti, va rog!".

Astazi, de la 20:30, urmeaza partea a doua a peripetiilor lui Fodor, Bobonete, Oana Zavoranu, Diana Dumitrescu, Nini si Sissoko, iar seara se anunta incendiara, cu munca si petreceri cat cuprinde la "Serviti, va rog!", la ProTV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni