marime text:

"Sexy Sanzi si Naked Ana". Primul pictorial in care Sanziana Buruiana apare goala

Sexy Sanzi si Naked Ana . Primul pictorial in care Sanziana Buruiana apare goala
"Sexy Sanzi si Naked Ana". Primul pictorial in care Sanziana Buruiana apare goala

Un pictorial incendiar de Dan Puiu, intitulat graitor: "Sexy Sanzi si Naked Ana", dupa numele cu care si-a botezat starleta de pe malurile Dambovitei sanii.

"A fost pentru prima oara cand am facut asemenea poze. Am avut incredere in Dan Puiu si nu am gresit, pentru ca, in pictorial, desi sunt dezbracata, nu se vad partile intime. E doar impresia ca s-ar vedea. Oricum a fost o sedinta foto solicitanta de opt ore, dar care a meritat din plin", a spus Sanziana Buruiana despre aceasta experienta.

Tie iti place?

Sanziana le-a prezentat pe "Sanzi" si pe "Ana" la Happy Hour:

Acum ceva timp, Sanziana si-a incercat norocul si in muzica. A vrut sa-si faca si ea trupa de fete, impreuna cu buna prietena Andreea Tonciu, si au venit sa cante LIVE in emisiunea lui Maruta. Iata ce-a iesit:
 

NU a fost LASAT de Oana Zavoranu sa intre la priveghi. Mesajul care a aparut la intrarea in cimitir Cum a venit imbracata Oana Zavoranu, la miezul noptii, pentru a asista la priveghiul mamei sale. GESTUL facut in capela Mesajele de adio tulburatoare ale celor care au cunoscut-o pe Paula. Cine e vinovat de moartea artistei

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor18 mesaje