• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Sezonul 11 din Las Fierbinti debuteaza miercuri, pe 22 februarie! Tara o arde pe comedie de la ora 20:30, la ProTV 

Sezonul 11 din Las Fierbinti debuteaza miercuri, pe 22 februarie! Tara o arde pe comedie de la ora 20:30, la ProTV 

Sezonul 11 din Las Fierbinti debuteaza miercuri, pe 22 februarie! Tara o arde pe comedie de la ora 20:30, la ProTV 

Sezonul 11 din Las Fierbinti debuteaza maine, 22 februarie, de la ora 20:30, iar cele mai indragite personaje dintr-un serial romanesc revin in forta, numai la Pro TV! 

Bobita, Giani, Primarul Vasile, Dalida, Robi, Celentano, Firicel, Ardiles, Gianina, Dorel, Nicu Rata si Branzoi trec prin intamplari foarte serioase si problematice pentru ei, care vor starni, ca de fiecare data, hohote de ras in fata televizoarelor!

Primarul Vasile poate ajunge senator!

In episodul de miercuri seara, Vasile primeste un telefon important de la un domn deputat, care ii face o propunere de nerefuzat primarului fierbintean: il va propune pe listele de la Senat daca reuseste sa il acopere la sotia sa, pe care a mintit-o ca a fost in vizita in Fierbinti, desi nu fusese asa. Misiunea lui Vasile pare simpla, iar Dalida incepe sa viseze la viitorul ei statut de secretara de senator.

Politistul satului, Robi, nu primeste, insa, nicio veste buna atunci cand intra in biroul primarului: “Domnule Doroftei, situatia dumneavoastra e catastrofala!”. Dupa ce a cercetat activitatea politistului in sat, Vasile concluzioneaza ca s-a dat de partea infractorilor, pentru ca amenzile incasate au scazut semnificativ. Insa situatia nu e foarte clara daca Robi este politist corect sau parte din mafie.


Petrecere de ziua lui Nicu Rata

De ziua sa, Nicu Rata are un plan: sa renunte la petrecerea din curtea proprie si sa inchirieze barul lui Bobita: Schimb prefixul, fac 40 de ani si vreau sa-si aduca aminte lumea – cand a facut Rata 40 de ani, ce tare a fost petrecerea aia!. Bobita si Giani, in stilul specific, reusesc sa il demoralizeze pe Rata si sa nu mai aiba niciun motiv de petrecere: Ce-i asta, sa faci petrecere ca imbatranesti? Tie ti se duce ata de pe mosor si tu te bucuri? De aici, Bobita si Giani incep sa dezvolte o adevarata teorie a zilelor de nastere, care, de fapt, nu sunt zile, ci secunde! Iar daca Rata era nascut noaptea, ar fi trebuit sa spuna ca e noaptea lui.

Pataniile personajelor continua, cu Dorel care incepe sa viseze la casatorie cu nimeni alta decat Gianina, iar Celentano incearca sa vorbeasca despre coregrafii si dans si sa incurajeze o tanara speranta  in tainele dansului, iar apoi face chiar el o demonstratie, exemplificand cu ceva de o importanta clara: „mersul de discoteca”.

Miercuri seara, de la 20:30, comedia adevar graiestela Pro TV! 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni