Cele mai recente imagini surprinse in Namibia, tara in care Angelina a nascut-o pe fetita sa, dovedesc ca Shiloh nu trece printr-o "faza", asa cum credea la inceput mama sa. Shiloh arata si se imbraca exact ca un baiat de 11 ani. Procesul de schimbare al lui Shiloh a inceput pe cand avea numai 3 ani, atunci cand a renuntat la hainele de fete. Angelina spunea, in trecut, ca fata le-a cerut si si fratilor sai sa ii spuna "John". 

Vezi imaginile aici! "Ii place foarte mult sa poarte treninguri si costume. Deci, cel mai adesea, poarta un costum cu cravata si o jacheta sau un trening. Vrea sa fie baiat. Asa ca a trebuit sa ii tundem parul. Ii plac numai lucrurile de baieti. Crede ca este la fel ca fratii ei", povestea Angelina.

"Eu cred ca este fascinanta prin alegerile pe care le face. Nu sunt genul de parinte care sa isi forteze copilul sa faca ceea ce nu vrea. Asta ar insemna sa fiu un parinte rau. Copiii ar trebui sa fie lasati sa se exprime, fara sa ii judecam, pentru ca asta este o parte importanta din procesul lor de maturizare", spunea mai demult Angelina Jolie. 

Angelina si fiica sa s-au reintors in Namibia pentru a asista la deschiderea unui adapot care protejeaza animalele salbatice.