Show-ul momentului demonstreaza din nou: Doar Vocea conteaza!

Show-ul momentului demonstreaza din nou: Doar Vocea conteaza!

De la preoti si actori de teatru, pana la artisti consacrati sau soldati in Congo, Vocea Romaniei arata tarii ca talentul trebuie urmat indiferent de profesie!

Primele doua editii din cel mai asteptat show al sezonului, Vocea Romaniei, a adus pe micile ecrane surprize de proportii. De la chimia antrenorilor, la decorul iesit parca din filme SF, de la voci care au reusit sa impresioneze si sa ramana in concurs pana la voci care au trebuit sa ia poate decizia vietii lor: in ce echipa vor merge!

Rand pe rand am facut cunostinta cu oameni care nu au mai urcat niciodata pe o scena, cu oameni care studiaza muzica de o viata intreaga, care au pur si simplu talent nativ sau care au ani de experienta in spate.

Surprizele au inceput cu Ana Maria Georgescu care a fost in lumina reflectoarelor inca de mica. Toti am fredonat macar o data celebra piesa interpretata de ea: “Ochii tai”. La varsta de 14 ani demonstra intregii tari ca are voce, castigand locul intai la festivalul de muzica Mamaia 2001. De atunci lucrurile au inceput sa intre in ascensiune si a lansat 4 albume solo si 5 videoclipuri.

Insa Ana Maria nu este singura cantareata care a cunoscut succesul in prealabil si participa la Vocea Romaniei. Vladimir Pocorschi, fiul celebrului cantaret, Mihai Pocorschi, a reusit sa impresioneze juriul cu forta vocii lui si sa demonstreze ca talentul sau vocal este pe masura celui cu care manuieste chitara. 

Si Marina Velle, concurenta in prima editie Vocea Romaniei din acest sezon a avut momentul sau de glorie atunci cand a fost chemata sa cante la petrecerea lui Mike Tyson pe yachtul sau. 

Am descoperit povesti de viata si oameni puternici in spatele vocilor care taie rasuflari. Personalitati unice conturate din suma experientelor care i-au format ca oameni. 

Bigea Ioan a renuntat la o viata de preot pentru lumina reflectoarelor si printr-o intrepretare unica a reusit sa intoarca cele 4 scaune. Alin Gheorghisan a venit direct de pe scena teatrului pe scena de la Vocea Romaniei si astfel un artist complet, versatil a iest la iveala. Gelu Graur a demonstrat ca Vocea Romaniei poate fi rock! Chiar daca in viata de zi cu zi ai o meserie grea si traiesti printre pericolele din Congo, un telefon ca cel care anunta ca ai fost acceptat la Vocea Romaniei, in mijlocul bombardamentelor, poate schimba destine. 

Insa Vocea Romaniei chiar schimba destine. Succesul fostilor concurenti care au fost hotarati sa isi urmeze visul si sa depuna efortul necesar pentru a ajunge la rezultate demne de lauda dupa terminarea show-ului sunt cel mai bun exemplu. 

Evolutia fostului concurent, Liviu Teodorescu, de la adolescentul timid si visator la artistul complet, care canta alaturi de Andra este dovada clara. Single-ul sau de debut "Esti piesa" a urcat rapid in topurile muzicale si povestea sa a pornit chiar din platoul de la Vocea Romaniei. 

Liviu declara despre experienta sa in cea mai tare competitie a vocilor: "Vocea Romaniei a fost momentul cheie al inceputului carierei mele, a fost momentul in care l-am cunoscut pe Marius Moga, omul care mi-a schimbat viata. Cea mai frumoasa amintire am trait-o in momentul in care am vazut 4 scaune intoarse, 4 oameni care zambeau ascultandu-ma. in momentul acela, nu am mai avut vreun dubiu: stiam ca pentru muzica sunt facut."

Cat despre cariera, Liviu, ne spune: "Cariera mea a evoluat rapid, m-au luat pe sus evenimentele, cum s-ar spune. De la a canta in camera mea, in intimitate, am ajuns sa cant in fata multor oameni, sa impart cu ei fericirea si bucuria pe care le simteam doar eu pana atunci. Am ajuns sa joc intr-un serial de maxima audienta, Pariu cu Viata si sa fiu membrul celei mai iubite trupe la ora aceea, Lala Band. Apoi, am fost nevoit sa fac alegeri, care m-au mai urcat cateva trepte bune in cariera. Am intrat in echipa DeMogaMusic si uite ca pana azi am lansat primul single din cariera mea, "Esti Piesa" si am pe radio si pe TV o piesa, "Asa E Dragostea", cu unul din cei mai indragiti artisti ai Romaniei, Andra."

Vineri e Vocea Romaniei, cel mai tare show in care doar vocea conteaza! 

Afla in aceasta saptamana ce voci si ce povesti interesante vor fi descoperite si creaza-ti propria echipa descarcand aplicatia Fii Antrenor!

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza, in fiecare vineri, de la ora 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni