Si-a coafat zilnic sotia, timp de un an, iar in ziua nuntii lor i-a aranjat parul intr-un mod special. Cum arata coafura

26 Septembrie 2017, 14:58

Si-a coafat zilnic sotia, timp de un an, iar in ziua nuntii lor i-a aranjat parul intr-un mod special. Cum arata coafura
Citeste mai mult despre: coafura, cum arata, nunta, par, sotie,
Matt Fugatte se numara printre cei mai cunoscuti si talenti hairstylisti ai momentului. Barbatul se remarca nu doar prin modul original in care poate transforma parul unei femei, ci si printr-un faptul ca si-a coafat iubita zilnic, timp de un an. 

Matt si Laura traiesc o frumoasa poveste de dragoste, insa din cauza programului foarte incarcat, cu greu reusesc sa petreaca timp impreuna. 

Pentru a nu trece nicio zi fara sa fie in preajma iubitei sale, Matt a decis sa ii aranjeze parul in fiecare dimineata. Timp de o ora, zilnic, cei doi iubiti si-au propus  sa isi inceapa dimineata impreuna. 

"Este ca o gura de aer proaspat, inainte de a incepe o zi nebuna", spune Laura. 


 


 


 


Decizia lor e cu atat mai laudabila, cu cat cei doi au decis ca Matt sa realizeze si coafura Laurei din ziua nuntii lor. Matt a declarat ca a fost o onoare pentru el sa isi coafeze viitoare sotie. Barbatul a profitat de acesta sansa unica, iar rezultatul este surprinzator. 


Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO