Barbatul din filmuletul de mai jos isi serba ziua de nastere cand sotia sa l-a dus sa se intalneasca cu un barbat care i-a adus o masina pe care sotia s-a gandit sa o cumpere pentru el cu ocazia zilei de nastere. 

Nu numai ca barbatului nu i-a venit sa creada ca a primit un asemenea cadou, dar a si scapat mancarea din mana si a ramas nemiscat pentru cateva secunde. Este genul de cadou pe care orice barbat si-l doreste de la sotia sa, dar pe care foarte putini au posibilitatea sa il primeasca.

Materialul video a strans peste noua milioane de afisari si 100 000 de distribuiri dupa ce a fost publicat pe pagina de Facebook si o multime de comentarii din partea celor care l-au vizionat si care s-au amuzat pe seama barbatului.

"Eu o cunosc personal si stiu ca daca ai cunoaste-o si tu, te-ai indragosti din prima clipa de ea", a scris un prieten de-ai barbatului intr-unul dintre comentarii. 

 

WIFE GOALS!!! Woman Buys Her Husband The ULTIMATE BIRTHDAY PRESENT . . . She Got Him A Brand New LUXURY SUV!! (And Her Husband's REACTION . . . Is PRICELESS)

Posted by Mediatakeout on Tuesday, January 12, 2016