Si-a fotografiat fiica si apoi a realizat ca a fost in pericol. Detaliul pe care l-a observat dupa ce a facut poza

21 Octombrie 2017, 07:30

Si-a fotografiat fiica si apoi a realizat ca a fost in pericol. Detaliul pe care l-a observat dupa ce a facut poza
Citeste mai mult despre: poza, detaliu, fetita, mama, sarpe,
Ca orice parinte mandru de copilul sau, Bianca Dickinson si-a fotografiat fiica intr-o ipostaza adorabila. Fotografia s-a viralizat in momentul in care a fost publicata pe internet. 

La prima vedere esti tentat sa crezi ca zambetul micutei adorabile a cucerit audienta, insa nu acesta este singurul detaliu care a atras atentia tuturor. 

Conform celor de la Daily Mail, Binca a observat ceva miscandu-se la picioarele fetitei, in timp ce aceasta era fotografiata, dar a presupus ca este o creanga de copac, pe care vantul o misca incet. 

La o privire mai atenta, femeia a realizat ca la picioarele lui Molly, fiica sa de doar 2 ani, se afla un sarpe cu o lungime de aproape 2 metri. 

"Fotografia inca imi da palpitatii", a declarat Bianca pentru Daily Mail Australia.

Stapanirea de sine a mamei a fost cea care a salvat-o pe fetita. In prima faza, femeia a vrut sa alerge spre Molly si sa o ia in brate, insa apoi a realizat ca miscarile bruste ar putea provoca sarpele.

Femeia a asteptat ca reptila sa se indeparteze de fetita si apoi a reactionat. Se pare ca aceasta a fost o decizie inteleapta. 

Sarpele brun este considerat unul dintre cei mai veninosi serpi si este nativ din Australia. 

Vezi imaginea completa aici!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO