Kat von D este deja cunoscuta atat pentru tatuajele pe care le face cat si pentru tutorialele de machiaj pe care le imparte fanilor ei. De data aceasta artista ne dezvaluie ultima sa forma de arta, inspirata de Pointilism.

Pointilismul este arta care foloseste doar puncte mici de culoare care definesc formele prin alaturare.

Citeste si: Si-a luat o suvita de par, a umezit-o si apoi a infasurat-o pe un pai din plastic. Rezultatul final, spectaculos

Fondul de ten, in nu mai putin de 8 nuante, este aplicat pe fata cu ajutorul betisoarelor cu vata. Punct langa punct langa punct.Kat nu se opreste la fond de ten si isi machiaza inclusiv sprancenele si buzele in aceeasi maniera.In cazul in care cineva avea probleme in a-si contura sprancenele, e greu de imaginat ca sunt persoane care pot face asta prin puncte. De mentionat este faptul ca nu uita sa schimbe nuantele culorilor pe care le foloseste, in machiaj conturul fiind unul dintre cele mai importante lucruri.

Finalul este unul uimitor si dovedeste din nou ca machiajul poate fi o arta. Desi nu este un machiaj pe care sa il poti face dimineata, inainte de a-ti incepe ziua, cu siguranta fiecare dintre noi poate lasa liber artistul din el si poate incerca sa se machieze asa.