In ultima perioada, tutorialele publicate pe internet au devenit o reala sursa de inspiratie pentru femei. Materialul video de mai jos ne invata cum sa obtinem bucle  perfecte fara a apela la aparatele de styling. Buclele sunt preferatele doamnelor si domnisoarelor si nu s-au demodat niciodata, iar acest truc va intra cu siguranta in gratiile lor. 

Protagonista tutorialului este Raza, un hairstylist de origine kurada, stabilit in Suedia. Tanara este pasionata de tot ceea ce tine de aranjarea si ingrijirea parului, iar sfaturile sale de beauty i-au adus pana in prezent peste 300 000 de prieteni pe Instagram.  


Pentru a pune in practica aceasta metoda de coafare a parului, ai nevoie de cateva fasii de folie de aluminiu si putina indemanare. Tanara din imagini isi imparte parul in suvite subtiri pe care apoi le infasoara in jurul bucatilor de aluminiu. Dupa ce intreaga podoaba capilara a fost prinsa in acest mod, nu mai ramane sa astepti decat cateva ore (in medie opt) pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor.   

Sfat: Poti apela la acest truc inainte de a merge la culcare. A doua zi, podoaba ta capilara va arata senzational.