• Emisiuni
  • Vocea României
  • Si-au etalat cunostiintele de spaniola pentru a impresiona. Concurenta pentru care Smiley si Loredana s-au luptat pana in ultima secunda

Si-au etalat cunostiintele de spaniola pentru a impresiona. Concurenta pentru care Smiley si Loredana s-au luptat pana in ultima secunda

Si-au etalat cunostiintele de spaniola pentru a impresiona. Concurenta pentru care Smiley si Loredana s-au luptat pana in ultima secunda

Barbara Isasi a reusit sa-i vrajeasca pe cei patru antrenori de la Vocea Romaniei atat cu talentul muzical, cat si cu spiritul hispanic.

Desi pana la finalul interpretarii melodiei Rather Be nu s-au intors decat doi antrenori, adica Smiley si Loredana, lupta pentru noua solista a trupei Mandinga a fost una pe cinste.


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 


Pentru a incerca sa o convinga sa se alature echipei lor, atat Smiley, cat si Loredana si-au etalat cunostiintele de spaniola, spre amuzamentul tuturor. Chiar daca nu s-a intors, Tudor Chirila si-a luat in serios rolul de traducator, pentru a-i ajuta pe colegii lui. Dupa un dialog plin de momente haioase, Barbara a ales sa mearga in echipa lui Smiley. 

Barbara este originara din Madrid, Spania. De 3 luni a venit in Romania.  A participat acum 3 ani in al doilea sezon al emisiunii Vocea Spaniei si asa incet incet a inceput sa ia muzica mai in serios. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni