Sigur ai vazut macar un episod din "Vanatoare de comori". Cum arata Tia Carrere la 14 ani dupa incheierea serialului

15 Februarie 2016, 14:08

Sigur ai vazut macar un episod din  Vanatoare de comori . Cum arata Tia Carrere la 14 ani dupa incheierea serialului
Timp de trei ani, din 1999 pana in 2002, Tia Carrere a interpretat rolul lui Sydney Fox, o profesoara de studii antice la o universitate americana, care in majoritatea timpului porneste in diferite expeditii pentru a cauta relicve si comori din trecut. 

Frumoasa de origine hawaiana care a facut furori in "Vanatoarea de comori" are acum 49 de ani si se poate considera o femeie implinita. Aceasta a participat la gala MusiCares din Los Angeles, ocazie cu care a impresionat intr-o rochie motv, din satin, la care a accesorizat un cluch argintiu, iar pe umeri a purtat un sal din blana.

Nascuta in Honolulu, Hawaii, Tia, pe numele ei real Althea Rae Duhinio Janairo, a devenit celebra odata cu rolul Cassandrei Wong din "Wayne's World" si "Wayne's World 2". Au urmat rolul Junno Skinner din "True Lies", unde l-a avut partener pe Arnold Scwarzenegger si personajul Jingo Asakuma din "Rising Star", unde a jucat alaturi de Sean Connery.

Actrita este insa cel mai cunoscuta pentru rolul lui Sydney Fox din serialul TV "Relic Hunter", care ne-a marcat tuturor copilaria. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca Tia si-a imprumutat si vocea multor personaje de animatie, cea mai cunoscuta fiind Nani, din "Lilo & Stitch".

In plan personal, putini stiu ca Tia a fost casatorita cu fotojurnalistului Simon Wakelin, de care vedeta a divortat in 2010. Desi initial actrita a luptat pentru a obtine custodia deplina a copilei, judecatorul a decis ca ambii parinti sa se ocupe de ea.

Vezi aici poze cu micuta Bianca.

Vezi episoade in intregime pe