Un regim bazat exclusiv pe vegetale poate fi la fel de rau ca mesele alcatuite numai din preparate din carne, lapte, oua sau branzeturi. Astfel de comportamente incalca o conditie scrisa in codul genetic al fiecarei fiinte umane: cea de omnivor.

Actorul din indragitul serial de comedie Las Fierbinti, Mihai Rait, va fi invitatul special al Oanei Cuzino saptamana aceasta. Are foarte multe spectacole sau filmari si putin timp liber, insa nu zice niciodata nu unei plimbari cu bicicleta. "Sunt un tip slabut, dar vreau sa scap de... bordura din jurul abodmenului", spune Mihai. Sambata, de la 10:30, vom vedea un interviu savuros cu simpaticul actor.

”Apt de efort”  este verdictul de pe adeverinta primita de la medicul de familie, ce-i permite oricarui copil sa faca sport.  Din pacate, de foarte multe ori,  primim doar o hartie stampilata. In mod normal, indiferent de varsta, concluzia trebuie sa fie precedata de doua examinari obiective. O electrocardiograma si un test de efort. Fara cele doua analize, niciun copil sau adult nu ar trebui sa se hazardeze la activitati fizice organizate.

Toate aceste subiecte, dar si informatii despre ceea ce presupune chirurgia plastica, sambata, de la 10:30, intr-o noua editie Ce se intampla, doctore?.

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

"Ce se intampla, doctore?", in fiecare sambata, numai la PRO TV!