marime text:

Smiley feat. Pavel Bartos au lansat hitul "Cu fuioru". Da-i PLAY si spune daca iti place

Smiley feat. Pavel Bartos au lansat hitul  Cu fuioru . Da-i PLAY si spune daca iti place
Smiley feat. Pavel Bartos au lansat hitul "Cu fuioru". Da-i PLAY si spune daca iti place

De-a lungul celor opt editii al celui de-al patrulea sezon "Romanii au talent", ai auzit de nenumarate ori expresia "Cu fuioru", expresie care marca momente sau situatii amuzante. 

Totul a inceput dintr-o joaca si a ajuns un adevarat…fenomen! “La un moment dat, in concurs a aparut o fetita care avea cu ea si un fuior. Noi am intrebat-o la ce il foloseste si pentru ca era doar recuzita am rugat-o sa il lase in culise. Asa a inceput toata nebunia. Am luat fuiorul cu noi in toate orasele, la toate show-urile, si l-am folosit de cate ori a fost nevoie”, a povestit Smiley. 

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

In prima semifinala live a show-ului "Romanii au talent", Smiley si Pavel Bartos au lansat super hit-ul "Cu fuioru". Filmarile au avut loc intr-un parc din capitala, iar fuiorul a avut un loc de cinste in echipa magnifica formata din Smiley, Pavel Bartos si cele trei ajutoare: Maciuca, Marinaru si Vladut.

“Am vazut ca expresia asta a prins atat de bine la oameni, Facebook-ul a fost invadat de fuior, asa ca ne-am gandit sa scoatem si o piesa. Piesa a fost scrisa de gasca de la Hahaha Production, iar versurile ii apartin lui Florin Busuioc”, a mai povestit Smiley.

Show-ul este integral si pe Voyo.ro.

Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor20 mesaje