• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley isi petrece Pastele intr-o locatie "exotica": Pitestiul natal. Vei fi UIMIT sa afli cate oua rosii mananca Laura Cosoi :)

Smiley isi petrece Pastele intr-o locatie "exotica": Pitestiul natal. Vei fi UIMIT sa afli cate oua rosii mananca Laura Cosoi :)

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Smiley isi petrece Pastele intr-o locatie "exotica": Pitestiul natal.</span> Vei fi UIMIT sa afli cate oua rosii mananca Laura Cosoi :)

Laura Cosoi si Smiley au vorbit despre sarbatorile pascale.

1. Mergeti la Slujba de Inviere? Da. In fiecare an merg la slujba de Inviere. Inseamna foarte mult pentru mine sa fiu inconjurata de rugaciuni. Ma incarc spiritual si simt apropierea si mai mare de Dumnezeu.

2. Pe care dintre traditiile de Paste o respectati cu sfintenie? In fiecare an petrecem Pastele in familie, mergem la biserica si apoi ciocnim oua rosii :)

3. Obisnuiti sa faceti cadouri de Paste? Nu avem o traditie de acest fel, dar uneori ne oferim daruri simbolice.

4. Cate oua ati mancat cel mai mult in aceasta zi? Nu mananc mai mult de un ou rosu :)

5. Vopsiti doar oua rosii sau de toate culorile? Mie im plac doar ouale rosii , dar de cand cu fratiorii mei am facut si alte culori. Copiilor le plac culorile.

6. Ce tineti sa existe neaparat pe masa de Paste in afara de oua? Cozonac, pasca si miel, desi eu nu ma dau in vant dupa gustul de miel:)

7. Pasca sau cozonac? Ce va place mai mult? Ambele variante!

Smiley e decis sa-si petreaca Pastele intr-o locatie "exotica": Pitestiul natal! Artistul va fi alaturi de familie in acesta zi pentru ca fiecare sarbatoare este un motiv de a-si revedea familia si de a se odihni.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni