Smiley si Pavel Bartos trag de fiare ca sa faca fata concurentilor furiosi de la Romanii au talent!

21 Martie 2011, 15:08

Smiley si Pavel Bartos trag de fiare ca sa faca fata concurentilor furiosi de la Romanii au talent!
"Implicarea mea in supershow-ul Romanii au talent" este unul dintre cele mai tari lucruri care mi s-au intamplat vreodata!", a marturisit Smiley la videochatul Perfecte.ro. Smiley ne-a povestit cat de emotionant este sa fii alaturi de participantii de la Romanii au talent in cele mai importante momente ale concursului.

"Eu si Pavel Bartos traim fiecare moment alaturi de participanti, ii vedem cum se pregatesc, cum incearca sa isi alunge emotiile, ii vedem cand ies de pe scena, reactiile. Unii plang, altii sar in sus de bucurie, altii sar pe noi!", povesteste Smiley.

Smiley face si haz de necaz: spune ca el si Pavel Bartos ar trebui sa mearga la sala ca sa le faca fata concurentilor furiosi din cauza eliminarii. "Cel mai greu e cu grupurile: cand sar toti, trebuie sa fii un pic in forma! Tre' sa tragi un pic la sala ca sa fii in forma! I-am zis si lui Pavel sa se apuce si el de fitness ca sa fie strong, ca daca sare un grup de fete pe el, nu il vad bine! Mai avem si reactii destul de violente, pana acum nu ne-a lovit nimeni in fata, ceea ce ne bucura foarte tare", a povestit Smiley.

Smiley a dezvaluit pentru Perfecte.ro ca a pus ochii pe cativa dintre concurentii cu talent la cantat. "Eu am mai multe roluri acolo - caut talente noi si, de ce nu, inedite si cu siguranta la fiecare editie voi cauta niste oameni pe care ii voi produce", a spus Smiley.

Intra pe www.perfecte.ro ca sa vezi video!

Vezi episoade in intregime pe