Soferul unui autobuz a ingenuncheat in fata unei batrane. Povestea din spatele imaginii a facut inconjurul internetului

25 Ianuarie 2016, 16:02

Soferul unui autobuz a ingenuncheat in fata unei batrane. Povestea din spatele imaginii a facut inconjurul internetului
Gesturile mici ne fac viata mai frumoasa desi, de cele mai multe ori, uitam sa acordam atentie detaliilor. Povestea de mai jos este atat de emotionanta incat o multime de omeni au ales sa o distribuie pentru a o face cunoscuta in toate colturile lumii. 

William Harris este sofer de autobuz in Cork, Irlanda. Barbatul a reusit sa impresioneze o multime de oameni cu un simplu gest.

Aflat la volanul autovehiculului de serviciu, William a vazut o doamna in varsta coborand cu dificultate din autobuz. Barbatul a observat ca batrana avea sireturile dezlegate, insa din cauza probelemelor de sanatate, aceasta nu se putea apleca sa si le lege.  

Citeste si: A observat un pompier care s-a oprit sa vorbeasca cu fiul ei. Motivul pentru care a ingenunchiat in fata micutului

In ciuda programului strict pe care trebuie sa il respecte, William nu a stat pe ganduri si a sarit in ajutorul batranei. Barbatul a oprit masina, a coborat si a ingenuncheat in fata doamnei pentru a ii lega sireturile. Mometul a fost imprtalizat de o alta calatoare, Clara o'Brien, care a si publicat fotografia pe internet din dorinta de a face cunoscut gestul soferului, scrie Huffingtonpost.com.

"Nici nu mai imi amintesc ultima oara cand am vazut pe cineva facand un astfel de gest", a scris femeia atunci cand a publicat imaginea pe Facebook.

Impresionata de dovada de bunatate a lui William, batrana a ramas tintuita pe trotuar dupa plecarea autobuzului si, in semn de multumire, i-a trimis soferului un pupic "zburator".

Hi! I want to commend one of your bus drivers who was driving the 205 service from CIT to Kent Station at 15:40. As an...

Posted by Clara O'Brien on Wednesday, January 20, 2016

Vezi episoade in intregime pe