"Sore, esti sigura?" Nonconformista artista are acum si tatuaj

"Sore, esti sigura?" Nonconformista artista are acum si tatuaj

Sore a simtit din nou nevoia unei schimbari, iar de data aceasta nu s-a mai limitat doar la look.

Sore si-a surprins prietenii din mediul online cand a publicat o fotografie in care un artist ii desena pe piele un tatuaj.

"Souvenir ;)", a comentat ea in descrierea imaginii.

Bineinteles, toti vor sa vada acum rezultatul si sa afle daca este un desen permanent, dar Sore pastreaza inca suspansul.



Fie ca a fost tunsa foarte scurt, fie ca si-a pus extensii, cantareata si-a surprins fanii de fiecare data, reusind astfel si sa pastreze atentia asupra sa.

In aceste conditii, putini sunt cei care stiu cum arata Sore inainte sa devina celebra, acest mister fiind rezolvat chiar de catre artista care a mai postat o fotografie de acum patru ani pe contul personal de Facebook.



Cu parul lung si strans in coada, ochelari si o tinuta lejera, cantareata le-a aratat tuturor cum arata inainte, unul dintre aspectele care au iesit in evidenta din aceasta fotografie fiind faptul ca vedeta arata foarte bine nemachiata, lucru observat si de fanii ei.

"Atat de frumoasa", "Tot superba", "O prea frumoasa fata" sunt doar cateva din comentariile prin care acestia si-au exprimat incantarea fata de infatisarea sa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni