• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Sosiile" lui Pavel Bartos. Cine sunt cei cinci fantastici care fac scena sa explodeze la show-urile "The Voice" din alte tari

"Sosiile" lui Pavel Bartos. Cine sunt cei cinci fantastici care fac scena sa explodeze la show-urile "The Voice" din alte tari

"Sosiile" lui Pavel Bartos. Cine sunt cei cinci fantastici care fac scena sa explodeze la show-urile "The Voice" din alte tari

Pavel Bartos face scena sa explodeze in fiecare editie "Vocea Romaniei". Simpaticul prezentator reuseste sa intre in inima publicului si a spectatorilor cu glumele si talentul lui actoricesc.

Fie ca admira fetele din trupa de dans ProDance, fie ca ii tine pe concurenti in suspans de fiecare data cand trebuie sa afle voturile publicului, sau face glume pe seama antrenorilor, Pavel este carismatic, mereu pus pe glume, iar atmosfera creata de el iti da senzatia de buna dispozitie in fiecare seara de vineri.

Daca la noi este el, nimeni altul decat Pavel Bartos, show-ul "The Voice", din alte tari, are fiecare un alt Pavel, dar nu ca Pavel al nostru.

Romania, decizia iti apartine. Alege Vocea Romaniei. LIVE, in Marea Finala, MAINE la Pro TV, de la 20:30!

"The Voice" Marea Britanie se lauda cu al sau Marvin Humes, un artist complet si un showman adevarat. A facut parte din trupa JLS, trupa care s-a bucurat de un real succes pana in luna decembrie a anului 2013. Rolul de gazda a emisiunii "The Voice" l-a jucat in sezonul de anul acesta, sezonul cu numarul trei.

Statele Unite ale Americii se lauda cu Carson Daly, un pioner al culturii pop, din toate mediile de informare. Televiziunea, radioul, media digitala, toate acestea au fost elemente adjuvante in drumul lui catre succes. Este gazda emisiunii "The Voice" in sezonul cu numarul sase.

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

Darren McMullen face show pe scena "The Voice" Australia. De la o cariera stralucita in publicitate, a facut pasul cel mare catre rolul de prezentator si o face extraordinar de bine. Este showman al emisiunii inca de la debut, din anul 2012.

Nikos Aliagas urca pe scena de la "The Voice: la plus belle voix", din Franta. Este jurnalist, om de televiziune, iar scena ii este cel mai bun prieten.

Toni Gonzaga este o cantareata de origine filipineza, om de televiziune si actrita. "The Voice" Filipine a avut un sigur sezon complet pana acum, iar sezonul cu numarul doi este in plina desfasurare, finala fiind stabilita pe data de 1 martie 2015. Daca pana acum a prezentat singura, in sezonul cu numarul doi Toni face o echipa formidabila alaturi de Luis Manzano.

 

 
Finala de la Vocea Romaniei va avea loc MAINE, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu si Anda Dimitriu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni