Sotul i-a facut o poza la plaja, dar nu se asteptau la asta. Ce apare cand apasa pe butonul aparatului de fotografiat

12 Februarie 2016, 13:34

Sotul i-a facut o poza la plaja, dar nu se asteptau la asta. Ce apare cand apasa pe butonul aparatului de fotografiat
Citeste mai mult despre: fotografie, ce se intampla, ce se vede, viral,
Insarcinata in 9 luni, Angeline Mozer si sotul ei au decis sa faca fotografii care sa le aminteasca, mai tarziu, de perioada in care asteptau venirea pe lume a bebelusului.

Entuziasmati de faptul ca Angeline urma sa nasca in viitorul apropiat, cei doi au facut poze si s-au relaxat pe plaja. Nu se asteptau insa la surpriza ce a urmat.

In timp ce Dan isi fotografia sotia stand la marginea apei, unul dintre cele mai indragite animale marine si-a facut aparitia. Mai exact, in momentul in care barbatul a apasat butonul aparatului de fotografiat, un delfin a sarit din apa., scrie Littlethings.com.

Momentul a fost capturat in fotografie iar acum cei doi soti au in albumul lor o imagine pe care alte persoane o pot avea doar daca o prelucreaza.

 

REMEMBER THAT DOLPHIN PHOTOBOMB POST? When Dan Mozer snapped a picture of his then pregnant wife, Angeline, they were...

Posted by Fox 35 WOFL on Monday, 8 February 2016

Angeline nu a observat delfinul in timp ce poza iar mirarea ei si a sotului ei a fost destul de mare atunci cand s-au uitat la pozele pe care le facusera.

Aproape se poate spune ca delfinul a planificat saritura pentru tinerii parinti, lucru ce a facut ca imaginea sa devina virala.

Vezi episoade in intregime pe