Spargatorii de ras, cel mai tare game-show din toate timpurile! Nu te poti abtine sa razi: Vezi acum INTEGRAL pe Voyo.ro

12 Iunie 2012, 13:49

Spargatorii de ras, cel mai tare game-show din toate timpurile! Nu te poti abtine sa razi: Vezi acum INTEGRAL pe Voyo.ro
Citeste mai mult despre: Wipeout, game show, Spargatorii de ras, Voyo.ro,
ATENTIE! Vizionarea acestui program este strict interzisa oamenilor seriosi. E de vazut, e de ras, e chiar de plans de atat de mult ras si e de povestit. Insa cel mai bine e sa vezi cu ochii tai de ce sunt unii in stare!

SPARGATORII DE RAS, cel mai tare game-show, e INTEGRAL SI EXCLUSIV pe Voyo.ro

Show-ul Spargatorii de ras (“Wipeout”) a debutat anul trecut in SUA, imprumutand cateva idei din emisiunile concurs japoneze cunoscute de toata lumea, dar aducand totodata si multe lucruri noi, interesante si mai ales foarte-foarte amuzante.

Spargatorii de ras a avut si un foarte mare succes la public bineinteles, asa ca in cateva luni au aparut ca ciupercile dupa ploaie foarte multe variante personalizate ale Wipeout: Wipeout Australia (la fel de buna ca originalul), Total Wipeout (UK), plus alte 20 de tari cu variantele proprii.

Despre ce e emisiunea?

Mai multi concurenti (20-30) incearca sa termine intr-un timp cat mai bun o cursa plina de obstacole nebune (de tip piloni in noroi, mingi de cauciuc, brate de metal de care trebuie sa te feresti, leagane etc). 

Vezi episoade in intregime pe