Sport.ro le aduce barbatilor programe din sport si seriale de top!

24 Ianuarie 2017, 11:05

Incepand cu 30 ianuarie, noul sport national e la telecomanda ta!

Incepand de luni, 30 ianuarie, tu dai startul actiunii: te intreci cu gluma, faultezi plictiseala si fluieri la fiecare contact! Tu esti selectioner, arbitru si titular! Sport.ro le va oferi tuturor barbatilor atat programele si stirile din sport cu care i-a obisnuit, dar si seriale de succes, care completeaza grila cu divertismentul de calitate pe care il asteapta telespectatorii Sport.ro.

UEFA Champions League, UEFA Europa League, Cupa Romaniei, Ora exacta in sport si Local Kombatul vor face echipa buna cu cele mai urmarite seriale TV! Noul sport national inseamna si sa fii cu ochii pe Familia Bundy sau sa prinzi criminali alaturi de Steven Seagal, in Rafuiala in Seattle.

De saptamana viitoare, Sport.ro aduce in casele pasionatilor de sport seriale precum Familia Simpson, Familia Bundy si Rafuiala in Seattle (Southern Justice), acestea fiind doar cateva dintre productiile care vor fi difuzate anul acesta la Sport.ro.

Stirile Sport.ro vor deschide fiecare dimineata cu cele mai importante si relevante stiri din lumea sportului, de la ora 07:00. De la 10:45, Ioana Cosma, Lucian Lipovan si Dan Pavel aduc Ora exacta in sport, in direct, cu informatii la cald din sport, atat din Romania, dar si la nivel international.

De la ora 16:00, telespectatorii vor urmari aventurile pline de umor ale personajelor din Familia Simpson si Familia Bundy, doua seriale care au demonstrat ca sunt actuale in orice context. De la ora 21:00, aflam ce s-a petrecut pe parcursul zilei la Ora exacta in sport, in direct, iar actiunea continua apoi in Seattle, cu Rafuiala in Seattle, de la ora 22:00. Serile de incheie cu Local Kombat, de la 00:30 – Da-i bataie! Local Kombat.

Incepand cu 2017, Sport.ro isi mareste gama de programe pe care le ofera, astfel incat barbatii din Romania sa poata urmari atat evenimente si programe informative din lumea sportului, dar si filme artistice pline de umor si actiune. 

Sport.ro – Noul sport national!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO