• PRO TV
  • Start vot! Publicul decide "Cel mai iubit fermier" de la "Ferma Vedetelor"!

Start vot! Publicul decide "Cel mai iubit fermier" de la "Ferma Vedetelor"!

Start vot! Publicul decide "Cel mai iubit fermier" de la "Ferma Vedetelor"!

Timp de trei luni au indurat frigul si munca grea, dar au si invatat lucruri pe care nu se gandeau vreodata ca le vor invata. Si-au depasit conditia fizica, au trecut peste bariere psihologice si, mai mult decat atat, au invatat sa convietuiasca alaturi de oameni pe care nu ii cunosteau, in conditii de trai ca acum 100 de ani. 

Initial, 12 vedete au pornit impreuna in aventura Ferma Vedetelor, o provocare care le-a testat limitele la fiecare pas. Pe parcurs, 16 vedete au facut parte din acest proiect, iar fiecare dintre ele si-a pus amprenta asupra fermei si a colegilor. Doar cinci au ramas in cursa catre marea finala, care va fi transmisa live, pe 30 mai, de la 20:30, numai la PRO TV: Vica Blochina, Dan Helciug, Ionut Iftimoaie, George Vintila si Augustin Viziru.

Milioane de romani au fost alaturi de fermieri in fiecare editie Ferma Vedetelor!  Acum, ei au sansa de a-si sustine, pana pe 30 mai, prin vot, favoritul pentru titlul de Cel mai iubit fermier dintre cei 16 concurenti care au trecut pragul fermei. Telespectatorii sunt invitati sa ii voteze pe cei care le-au ajuns la suflet, fie prin munca depusa, fie prin carisma sau atitudine. 

Votarea se face prin SMS, la numarul 1264, cu prenumele concurentului favorit. Astfel, pentru cele 16 vedete competitia nu s-a terminat. Cristina Cioran, Vica Blochina, Gina Pistol, Roxana Ionescu, Doinita Oancea, Mioara Velicu, Oana Radu, Corina Dragulescu, Dan Helciug, Augustin Viziru, George Vintila, Ionut Iftimoaie, Dima Trofim, Lucian Viziru, Stefan Stan, Tudorel Filimon pot fi votati de public in cursa pentru titlul de Cel mai iubit fermier! Tariful este de 0,50 Euro, TVA inclus, iar numarul este accesbil din retelele Telekom, Orange si Vodafone.

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor vedea cum se va descurca Vica, ramasa singura intre patru barbati puternici. Ce noi provocari li s-au pregatit fermierilor, ce tratemente de rasfat isi pregatesc, dar si ce cadouri hranitoare primesc cei cinci fermieri, ramane de vazut in aceasta seara, numai la PRO TV. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni