• Emisiuni
  • Vocea României
  • Stiai ca Brighi, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are o sora? Seamana ca doua picaturi de apa si pot fi usor confundate  

Stiai ca Brighi, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are o sora? Seamana ca doua picaturi de apa si pot fi usor confundate  

Stiai ca Brighi, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", are o sora? Seamana ca doua picaturi de apa si pot fi usor confundate  

La numai 23 de ani, Brigitta Balogh este prima artista din Romania care a colaborat cu Snoop Dogg pentru melodia "Play me like a violin", care a strans aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cunoscuta sub numele de scena Brighi, tanara a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri. 

Dupa ce a urcat pentru prima data pe scena de la "Vocea Romaniei", Brighi i-a impresionat pe toti cu frumusetea naturala pe care o poseda, i-a cucerit cu vocea ei, dar nimeni nu a stiu ca are o sora.

In cea mai recenta imagine publicata pe pagina de Facebook, Brighi le-a aratat fanilor o fotografie cu sora ei, in timp ce se bucurau de timpul liber.

Cei care au vazut imaginea nu s-au putut abtine si le-au facut cele mai frumoase complimente, ba mai mult decat atat, au marturisit ca seamana extraordinar de mult.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni